Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της 13ης αγωνιστικής της Super League. Οι Πειραιώτες επικράτησαν με 2-0 του ΟΦΗ και είδαν τη διαφορά τους να αυξάνεται από τη δεύτερη θέση καθώς γκέλαρε και ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός.
Κερδισμένη και η ΑΕΚ που με το 4-0 επί του Άρη είναι πλέον στη δεύτερη θέση έχοντας την ισοβαθμία στα γκολ από τον ΠΑΟΚ. Κι ενώ μόλις ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος, με τη «μάχη» να έχει… ανάψει για τα καλά.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Η Euroleague έκανε γνωστούς τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού κόντρα στην Έφες, και του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μακάμπι.
Ο Ολυμπιακός με το τρίποντο κόντρα στη Λεβερκούζεν «φτιάχνει» ακόμη περισσότερο το ευρωπαϊκό του μέλλον – Πώς μπορεί να βρεθεί απευθείας στην επόμενη League Phase του Champions League