Το σκορ άνοιξε για τους Πειραιώτες ο Ζουλιάν Μπιανκόν με προβολή στο 60ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσικίνιο, ο Ελ Κααμπί πήρε την κεφαλία, ο Ναούμοφ απέκρουσε δύσκολα και ο Μπιανκόν από κοντά πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
Το γκολ του Μπιανκόν
Οι Πειραιώτες «κλείδωσαν» τη νίκη 88′ με τον Τσικίνιο. Ο Ελ Κααμπί έκλεψε την μπάλα, γύρισε στον Πορτογάλο που πλάσαρε στην ανυπεράσπιστη εστία του Ναούμοφ για το 2-0 του Ολυμπιακού.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Πρωταθλήτρια χειμώνα με εμφατικό τρόπο η Άρσεναλ, συνέτριψε με 4-1 την Άστον Βίλα στο υποτιθέμενο ντέρμπι κορυφής. Οδυνηρό 1-1 η Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην ουραγό, Γουλβς και μάλιστα εντός.
Η Βαλένθια επικράτησε της Παρτίζαν με 86-73, παρά την εξαιρετική εμφάνιση του Ταϊρίκ Τζόουνς, που το τελευταίο διάστημα συνδέεται με τον Ολυμπιακό – Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τη Μονακό του Σπανούλη επί της Μπαρτσελόνα (74-90).
Η Ζαλγκίρις έριξε τη βόμβα της 19ης αγωνιστικής στη Euroleague, καθώς επικράτησε με 93-80 της Χάποελ στο Τελ Αβίβ! – Η Βιλερμπάν ήταν ανώτερη και «λύγισε» την Παρί με 89-86.