
Λίβανος: Τραυματίες σε δύο ισραηλινά πλήγματα στο νότιο τμήμα
Ο ισραηλινός στρατός ανέφερε πως επιτέθηκε εναντίον εγκαταστάσεων της Χεζμπολάχ στη Σιδώνα, στην οποία ήταν αποθηκευμένοι εκτοξευτές ρουκετών για την ένοπλη οργάνωση
Ένα ισραηλινό πλήγμα εναντίον ενός οχήματος είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν σήμερα τρεις άνθρωποι, μεταξύ αυτών ένα παιδί 7 ετών, στο χωριό Μαζντάλ Ζουν, στον νότιο Λίβανο, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας του Λιβάνου.
Αργότερα σήμερα, ένας ακόμη άνθρωπος τραυματίστηκε σε ένα ξεχωριστό ισραηλινό πλήγμα στην Αλ Μπισαρίγια, που βρίσκεται κοντά στη νότια πόλη Σιδώνα, σύμφωνα με το υπουργείο.
Από την πλευρά του, ο ισραηλινός στρατός ανέφερε πως επιτέθηκε εναντίον εγκαταστάσεων της Χεζμπολάχ στη Σιδώνα, στην οποία ήταν αποθηκευμένοι εκτοξευτές ρουκετών για την ένοπλη οργάνωση.
Πρόσθεσε πως έπληξε επίσης ένα όχημα στον νότιο Λίβανο φορτωμένο με αντιαρματικούς εκτοξευτές πυραύλων, πυρομαχικά και στρατιωτικό εξοπλισμό, στο πλαίσιο των ενεργειών του κατά της παραβίασης της εκεχειρίας.
Μια κατάπαυση του πυρός τέθηκε σε ισχύ την Τετάρτη, ωστόσο και οι δύο πλευρές κατηγορούν η μία την άλλη ότι παραβιάζουν τους όρους της εκεχειρίας, η οποία στοχεύει στον τερματισμό των εχθροπραξιών που μαίνονταν περισσότερο από έναν χρόνο.
- Γιάννης Ντεγιάννης: Φόβοι και απορίες
- Προκλητικός Γεωργιάδης στη Βουλή: «Ε και που έστειλε επιστολή η Κοβέσι στην Κομισιόν; Θα γίνει ρεζίλι»
- Σπείρα «εγκληματικού τουρισμού» έκανε διαρρήξεις σε πολυτελείς οικίες στην Αττική – Εξιχνιάστηκε κλοπή 1,5 εκατ. ευρώ
- Η Ουγγαρία παραμένει μέλος του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου – Οι βουλευτές ανέτρεψαν την απόφαση Όρμπαν
- Πλήγμα στην ΑΕΚ με Φίζελ: Χάνει τον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό
- Πέτρος Συρίγος: Σοβαρό τροχαίο για τον σεφ της «Super Κατερίνα» – Τι συνέβη

