
ΑΝΟ Γλυφάδας – Ολυμπιακός 3-24: Ασταμάτητοι οι Ερυθρόλευκοι, πέρασαν και από τη Γλυφάδα
Σαν σε προπόνηση ο Ολυμπιακός, «βύθισε» τον ΑΝΟ Γλυφάδας με 24-3 για την 8η αγωνιστική της Α1 πόλο Ανδρών.
Ο Ολυμπιακός ήταν για ακόμα ένα ματς κυρίαρχος στην Α1 πόλο Ανδρών, επικρατώντας με το ευρύ 24-3 του ΑΝΟ Γλυφάδας, εκτός έδρας για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Πλέον, η προσοχή των «ερυθρολεύκων» στρέφεται και πάλι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις καθώς την Τρίτη θα αντιμετωπίσουν την Σαβόνα στην Ιταλία, για την 5η «στροφή» της φάσης των ομίλων του Champions League, με στόχο την εδραίωση τους στην κορυφή του ομίλο.
Σαρωτικός ο Ολυμπιακός
Η αναμέτρηση δεν επιδέχεται ιδιαίτερη ανάλυση, με τον Ολυμπιακό να είναι σαρωτικός από την αρχή μέχρι το τέλος. Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν… περίπατο στο πρώτο ημίχρονο νικώντας με 11-0 μετά τα δύο πρώτα οκτάλεπτα,«καθαρίζοντας» από πολύ νωρίς την υπόθεση νίκη.
Και το τρίτο οκτάλεπτο ήταν παράσταση για έναν ρόλο με την ομάδα του Χρβόγιε Κόλιανιν να κάνει επιμέρους 6-0. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν τρεις φορές στο τελευταίο οκτάλεπτο, με τον Ολυμπιακό όμως να μην ρίχνει τον ρυθμό του στην επίθεση και να πετυχαίνει κι εκείνος 7 γκολ.
Τα οκτάλεπτα: 0-6, 0-5, 0-6, 3-7
- Ιράν: Εκρήξεις στην Ντόχα – Απώθησαν πυραυλική επίθεση, λένε οι Αρχές του Κατάρ
- Διχάζει την Ιταλία η υπόθεση του κοσμηματοπώλη που καταδικάστηκε γιατί δολοφόνησε τους δύο ληστές του
- Ουκρανία: 2 νεκροί και 8 τραυματίες σε ρωσικά πλήγματα στην Οδησσό
- Το Ιράν ανταποδίδει τα πλήγματα των ΗΠΑ με επιθέσεις σε εγκαταστάσεις τους στο Κουβέιτ και το Μπαχρέιν
- Καύσωνας Ιουνίου: Τουλάχιστον 12.000 επιπλέον θάνατοι στην Ευρώπη
- Μεξικό: Δολοφόνησαν δημοσιογράφο κοντά στο σπίτι του, δίπλα στον γιο του


