Μέλος του κόμματος των Εργατικών κατέθεσε στη βρετανική Βουλή μια πρόταση που θα μπορούσε να βάλει σε μπελάδες τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Νιουκάστλ.
Κι αυτό διότι η πρότασή του είναι να απαγορευτεί σε άλλα κράτη να κατέχουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών των αγγλικών ομάδων.
Είναι γνωστό πως οι «πολίτες» ανήκουν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Νιουκάστλ στο Ταμείο Επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας. Αν περάσει το νομοσχέδιο θα πρέπει να αλλάξουν οι ιδιοκτήτες των ομάδων πράγμα που σημαίνει πως θα αλλάξει και ολόκληρη η δομή τους, τουλάχιστον όπως την γνωρίζουμε τώρα.
Για να γίνει αυτό, αυτό το Εργατικό κόμμα θα πρέπει να λάβει την υποστήριξη της πλειοψηφίας των βουλευτών στη Βουλή καθώς και την έγκριση της ίδιας της βρετανικής κυβέρνησης.
Σύμφωνα με τους «Times», η πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο είναι μικρή, αλλά τονίζει ότι αρκετοί σύλλογοι της Premier League επιμένουν ώστε να ισχύσει ο συγκεκριμένος νόμος.
Δείτε το δημοσίευμα για τη Μάντσεστερ Σίτι και Νιούκαστλ
🚨🚨| BREAKING: A proposal to ban state-controlled clubs from English football has been included in the Football Governance Bill.
If passed, Manchester City and Newcastle would need to change ownership to obtain a licence from the new independent regulator.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.