Η επόμενη μέρα της νίκης επί της RFS βρήκε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου στη Ρίγα, να προετοιμάζονται για το παιχνίδι κόντρα στην Athens Kallithea FC (Κυριακή 1/12, 19:00 – Τούμπα), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.
Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στη νίκη επί της λετονικής ομάδας έκαναν αποθεραπεία κι αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Ο Γιάννης Μιχαηλίδης, που αποχώρησε από το παιχνίδι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο, έκανε θεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί στην προπόνηση του Σαββάτου (30/11), που θα διεξαχθεί στις 17:00.
Οι εξετάσεις του Τόμας
Από την άλλη, ευχάριστα ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Μπράντον Τόμας. Ο Ισπανός φορ, που έμεινε στη Θεσσαλονίκη λόγω ενοχλήσεων, υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία ήταν «καθαρή». Ο Μπράντον θα πάει συντηρητικά τις επόμενες ημέρες ώστε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που έχει κι εν συνεχεία θα επιστρέψει ξανά στη διάθεση του Λουτσέσκου και σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.
Τη φετινή σεζόν ο Τόμας μετράει 10 συμμετοχές, οκτώ ως μέλος της βασικής εντεκάδας με τον «δικέφαλο του Βορρά», δίχως να έχει σκοράρει. Παράλληλα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έθεσε από σήμερα (29/11) το πρωί σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Athens Kallithea FC. Οι τιμές τους κυμαίνονται από τα 10 μέχρι και τα 150 ευρώ.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Η Παρί προηγήθηκε με τον Ντεμπελέ στο 3', η Μπάγερν ισοφάρισε στο 94', όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν το εισιτήριο για τον τελικό και θα διεκδικήσιυν δεύτερη σερί χρονιά το Champions League κόντρα στην Αρσεναλ.
Όσα είπε ο βοηθός του Μαρτίνεθ, μετά τη νίκη της Βαλένθια επί του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως στα δύο τελευταία παιχνίδια ο Εργκίν Αταμάν προσπθεί να επηρεάσει το παιχνίδι με τις διαμαρτυρίες του.