
Το Βουκουρέστι έγινε… Πειραιάς – Χαμός από τους φίλους του Ολυμπιακού (vids)
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν μετατρέψει το Βουκουρέστι σε… Πειραιά, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» με τη Στεάουα.
Άπαντες στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού είναι απόλυτα έτοιμοι για μια αρκετά κρίσιμη αναμέτρηση. Οι κάτοχοι του Conference League θα αντιμετωπίσουν απόψε στις 22:00 τη Στεάουα Βουκουρεστίου για την 5η αγωνιστική της League Phase του Europa League.
Στόχος; Μα φυσικά η νίκη που θα τους βάλει γερά στο κόλπο εισόδου στην πρώτη οκτάδα, που οδηγεί απευθείας στη φάση των «16» της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Λίγες ώρες πριν το ματς οι οπαδοί του Ολυμπιακού δίνουν βροντερό παρών στους δρόμους του Βουκουρεστίου, έχοντας μετατρέψει τη ρουμανική πρωτεύουσα σε… Πειραιά, τραγουδώντας συνεχώς συνθήματα της αγαπημένης τους ομάδας.
Ο κόσμος του πειραϊκού συλλόγου σε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι θα βρίσκεται στο πλευρό του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και των ποδοσφαιριστών του, όπως κάνει σε κάθε αναμέτρηση που δίνει η ομάδα του μεγάλου λιμανιού στην Ευρώπη.
Είναι πάντα δίπλα στον Βάσκο και τους παίκτες του και τους βοηθούν να πάρουν σπουδαίες νίκες. Όπως έγινε πέρσι στην ιστορική διαδρομή προς την κατάκτηση του Europa Conference League, αλλά και φέτος στην Σουηδία και στο παιχνίδι με την Μάλμε.
- Ζαλγκίρις Κάουνας – Παρί 85-79: Στα πλέι ιν της Euroleague ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη των Λιθουανών
- Ντέιβ Τσάπελ εναντίον Ρεπουμπλικανικού Κόμματος – Τα «πολιτικοποιημένα αστεία»
- Ημέρα Παλαιστινίων Κρατουμένων: Μία μέρα για εκείνους που «σαπίζουν» στις φυλακές του Ισραήλ, χωρίς δικαιοσύνη
- Ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για Τζόουνς και Παναθηναϊκό – Επιβεβαίωσε την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ
- Κεφαλονιά: Πλήθος κόσμου έξω από τα δικαστήρια – Αναμένεται η απόφαση για τους τρεις κατηγορούμενους μετά τις απολογίες τους
- Αρβανίτης: Η κτηνοτροφία και η οικονομία της Λέσβου καταστρέφονται


