Η πειραϊκή ΠΑΕ στην ανακοίνωσή της τονίζει ότι «διαχρονικά και αδιασάλευτα καταδικάζει και στέκεται απέναντι σε κάθε μορφή βίας στην κοινωνία και σε κάθε πρακτική απειλής ή ακόμα και εκβίασης από παραβατικά στοιχεία» και προσθέτει: «Η βία δεν έχει καμιά θέση στην Ελληνική Κοινωνία και στα γήπεδα μας και αυτή είναι σταθερή και αμετακίνητη θέση της διοίκησης και του Προέδρου της κ. Βαγγέλη Μαρινάκη».
Παράλληλα, οι Ερυθρόλευκοι αναφέρουν ότι έχουν διοργανώσει μεγάλους αγώνες εντός έδρας και μετακινήσεις χιλιάδων φιλάθλων στο εξωτερικό με τεράστια επιτυχία και γι’ αυτόν τον λόγο μάλιστα έχουν δεχθεί τα εύσημα της UEFA και των αρμόδιων αρχών.
«Αυτός είναι και ο λόγος που επανειλημμένα η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Βαγγέλης Μαρινάκης έχουν δεχτεί τα συγχαρητήρια της UEFA και των αρμόδιων αρχών για την άψογη διοργάνωση των αγώνων μας και την συμπεριφορά των φιλάθλων μας», τονίζει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός, που επισημαίνει ότι σε «συνεργασία με Super League, ΕΠΟ, UEFA και Πολιτεία θα συνεχίσει καθημερινά να προσπαθεί χωρίς καμιά ανοχή να εξαλειφθούν τέτοια φαινόμενα βίας και απειλών ώστε οι φίλαθλοι να κάνουν το ποδόσφαιρο και τις αθλητικές εκδηλώσεις, γιορτή».
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
Με αφορμή τη δημοσιοποίηση απειλών από ποδοσφαιρικό παράγοντα σε κυβερνητικό αξιωματούχο, για χρήση οπαδικής βίας, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ διαχρονικά και αδιασάλευτα καταδικάζει και στέκεται απέναντι σε κάθε μορφή βίας στην κοινωνία και σε κάθε πρακτική απειλής ή ακόμα και εκβίασης από παραβατικά στοιχεία.
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εδώ και πολλά χρόνια αναλαμβάνει δράσεις ενημέρωσης και πρόβλεψης ώστε να εξαλειφθεί κάθε τέτοιο φαινόμενο από το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ταυτόχρονα έχει διοργανώσει μεγάλους αγώνες εντός έδρας και μετακινήσεις χιλιάδων φιλάθλων μας στο εξωτερικό με τεράστια επιτυχία!
Αυτός είναι και ο λόγος που επανειλημμένα η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Βαγγέλης Μαρινάκης έχουν δεχτεί τα συγχαρητήρια της UEFA και των αρμόδιων αρχών για την άψογη διοργάνωση των αγώνων μας και την συμπεριφορά των φιλάθλων μας.
Η βία δεν έχει καμιά θέση στην Ελληνική Κοινωνία και στα γήπεδα μας και αυτή είναι σταθερή και αμετακίνητη θέση της διοίκησης και του Προέδρου της κ. Βαγγέλη Μαρινάκη!
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε συνεργασία με Super League, ΕΠΟ, UEFA και Πολιτεία θα συνεχίσει καθημερινά να προσπαθεί χωρίς καμιά ανοχή να εξαλειφθούν τέτοια φαινόμενα βίας και απειλών ώστε οι φίλαθλοι να κάνουν το ποδόσφαιρο και τις αθλητικές εκδηλώσεις, γιορτή!
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.