Αν μη τι άλλο χορταστική ήταν η αποψινή βραδιά στο Champions League. Το πρώτο «πιάτο» της 5ης αγωνιστικής της League Phase είχε και πολλά γκολ, ματσάρες, αλλά και μεγάλες εκπλήξεις.
Τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη της βραδιάς πέτυχαν η Λεβερκούζεν, η οποία ισοπέδωσε με σκορ 5-0 τη Σάλτσμπουργκ και η Ατάλαντα στην Ελβετία επί της Γιουνγκ Μπόις (1-6). Αίσθηση προκάλεσε επίσης οι τεράστια νίκη της Άρσεναλ στην Πορτογαλία επί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας (1-5).
Η Μπάγερν Μονάχου πήρε το ντέρμπι με 1-0 κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, η Μπαρτσελόνα του «100αρη» Λεβαντόφσκι νίκησε την Μπρεστ (3-0), ενώ η Ίντερ επικράτησε της Λειψίας (1-0).
Η Μάντσεστερ Σίτι αν και προηγήθηκε με 3-0 παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 3-3 κόντρα στη Φέγενορντ!
Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
LIVE: Άστον Βίλα – Σάντερλαντ. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άστον Βίλα – Σάντερλαντ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπέρνλι. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπέρνλι για την 33η αγωνιστική της Premier League.