Το μεγάλο ματς της 12ης αγωνιστικής της Super League είναι αναμφίβολα το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ένα ματς όπου αν υπάρξει νικητής, αυτόματα θα βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας μετά και την ήττα του Άρη από τον Βόλο. Στο πρώτο εντός έδρας ντέρμπι των Πειραωτών στο φετινό πρωτάθλημα και το γήπεδο όπως αναμενόταν είναι κατάμεστο.
Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ανακοινώσει εξάλλου sold out για το συγκεκριμένο ματς όπου θέλουν να έχουν τους οπαδούς τους ως 12ο παίκτη για μία νίκη κορυφής. Μετά και το διπλό στην Τούμπα η ψυχολογία όλων στο κλαμπ είναι στα ύψη και άπαντες αντιλαμβάνονται πως μία δεύτερη σερί νίκη σε ντέρμπι, θα απογειώσει την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που έχει και κρίσιμο ματς στη Ρουμανία με την Στεάουα την Πέμπτη για το Europa League.
Το εντυπωσιακό είναι πως το τελευταίο ντέρμπι που έπαιξε ο Ολυμπιακός μέχρι το αποψινό στο γήπεδό του ήταν και πάλι κόντρα στην ΑΕΚ. Εκείνο το 2-0 για τα πλέι οφ πέρσι που έκοψε ουσιαστικά το πρωτάθλημα για την Ένωση. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού γέμισαν λοιπόν το Καραϊσκάκη, δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα κι ελπίζουν πως θα δουν κάτι ανάλογο και αυτή τη φορά, με την ομάδα τους να επιστρέφει στην κορυφή της βαθμολογίας και χωρίς να έχει πλέον συγκάτοικο.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Μετς και με νίκη προκρίνεται στους τελικούς του πρωταθλήματος, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί.
Ο Άλεξ Αντετοκούνμπο έκανε το ντεμπούτο του με τους Μιλγουόκι Μπακς και οι Antetokounbros έγραψαν Ιστορία στο NBA ως η πρώτη τριάδα αδερφών που αγωνίζεται στο ρόστερ της ίδιας ομάδας!