
Απίστευτος Τζόλης: «Δεν έπαιξα 60 λεπτά και δεν πήρα τους επιπλέον πόντους στο fantasy» (vid)
Ο Χρήστος Τζόλης μπορεί να πέτυχε τέσσερα γκολ κόντρα στην Σεντ Τρούιντεν αλλά είχε ένα μικρό παράπονο σχετικά με το χρονικό σημείο της αλλαγής του
Η Κλαμπ Μπριζ ήταν ισοπεδωτική κόντρα στην Σεντ Τρούιντεν και την φιλοδώρησε με επτά γκολ (7-0), με τον Χρήστο Τζόλη να δίνει σπουδαία παράσταση καθώς σκόραρε τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του.
Ο Έλληνας διεθνής, μάλιστα, πέτυχε το καρέ των γκολ σε διάστημα 36 λεπτών σε ένα απίστευτο επίτευγμα για τον νεαρό μεσοεπιθετικό, που κάνει μία απίθανη χρονιά στο βελγικό πρωτάθλημα.
Βέβαια, ο 22χρονος, είχε ένα μικρό παράπονο για το γεγονός ότι αντικαταστάθηκε από τον προπονητή του πριν την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, όπως δήλωσε και ο ίδιος μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.
«Δεν πήρα τους επιπλέον πόντους στο fantasy για τα 60 λεπτά συμμετοχής» και συνέχισε.
? | Er gaat er eentje goed slapen vanavond. ??? pic.twitter.com/xIqarAYdw6
— DAZN België (@DAZN_BENL) November 23, 2024
Οι δηλώσεις που έκανε ο Χρήστος Τζόλης
«Σήμερα με είχα επιλέξει ως αρχηγό, είχα την αίσθηση ότι θα σκοράρω. Δεν περίμενα βέβαια τέσσερα γκολ, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος», τόνισε χαρακτηριστικά.
Μετά από το καρέ τερμάτων, ο Τζόλης μετράει οκτώ γκολ και δύο ασίστ, σε 20 εμφανίσεις τη φετινή σεζόν με την Κλαμπ Μπριζ.
- Θεσσαλονίκη: 56χρονος εργαζόμενος τραυματίστηκε στο λιμάνι
- Τραμπ: Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω εάν πάθει κακό ο αγνοούμενος αμερικανός πιλότος στο Ιράν
- Ιράν: Βετεράνος των ΗΠΑ εξηγεί τι πρέπει να κάνει ένας πιλότος όταν καταρριφθεί το αεροσκάφος του
- Μελόνι για Τραμπ: «Υπερασπίζουμε τα εθνικά μας συμφέροντα και όταν δεν συμφωνούμε πρέπει να το λέμε»
- Βραζιλία: 4 νεκροί στη συντριβή ιδιωτικού αεροσκάφους σε εστιατόριο
- Ουκρανία: Ουκρανική επίθεση προκαλεί διακοπή ηλεκτροδότησης σε περιοχές της Ζαπορίζια που ελέγχει η Ρωσία

