Η Κλαμπ Μπριζ ήταν ισοπεδωτική κόντρα στην Σεντ Τρούιντεν και την φιλοδώρησε με επτά γκολ (7-0), με τον Χρήστο Τζόλη να δίνει σπουδαία παράσταση καθώς σκόραρε τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του.
Ο Έλληνας διεθνής, μάλιστα, πέτυχε το καρέ των γκολ σε διάστημα 36 λεπτών σε ένα απίστευτο επίτευγμα για τον νεαρό μεσοεπιθετικό, που κάνει μία απίθανη χρονιά στο βελγικό πρωτάθλημα.
Βέβαια, ο 22χρονος, είχε ένα μικρό παράπονο για το γεγονός ότι αντικαταστάθηκε από τον προπονητή του πριν την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, όπως δήλωσε και ο ίδιος μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.
«Δεν πήρα τους επιπλέον πόντους στο fantasy για τα 60 λεπτά συμμετοχής» και συνέχισε.
«Σήμερα με είχα επιλέξει ως αρχηγό, είχα την αίσθηση ότι θα σκοράρω. Δεν περίμενα βέβαια τέσσερα γκολ, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος», τόνισε χαρακτηριστικά.
Μετά από το καρέ τερμάτων, ο Τζόλης μετράει οκτώ γκολ και δύο ασίστ, σε 20 εμφανίσεις τη φετινή σεζόν με την Κλαμπ Μπριζ.
Το δυναμικό stretching χαρακτηρίζεται από συνεχή ροή κίνησης, σε αντίθεση με τις στατικές διατάσεις που είναι πιο πιθανό να γίνουν στο τέλος μιας προπόνησης.
Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Ηρακλή εκτός έδρας με 95-70 για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan GBL. «Ρεσιτάλ» του Εβάν Φουρνιέ, που ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους Ερυθρόλευκους και τελείωσε το ματς με 32 πόντους.
Μία ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα Γυναικών πέτυχε ο Ολυμπιακός, καθώς με 30 ασίστ, πρώτη σκόρερ τη Τζόνσον και ακόμη τέσσερις διψήφιες, νίκησε εύκολα τον Αμύντα με 92-57.