
Τι είπε ο Ρογκαβόπουλος για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό: «Θα πάνε… μέχρι τέλους»
Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος μίλησε για την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, αλλά και για τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι οι «αιώνιοι» χτίστηκαν για να πάνε μέχρι το τέλος του δρόμου.
Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα την Μπασκόνια στο ΣΕΦ με 92-69, βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Euroleague και ο Νίκος Ρογκαβόπουλος μίλησε μετά την ήττα των Βάσκων για το παιχνίδι και όχι μόνο.
Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου και πως η ομάδα του δεν ανταποκρίθηκε σε αυτά που ήθελε ο Πάμπλο Λάσο.
Ακόμα, ο Ρογκαβόπουλος αναφέρθηκε τόσο στους Πειραιώτες, όσο και στον Παναθηναϊκό και υπογράμμισε ότι και οι δύο έχουν χτιστεί έτσι ώστε να φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου στη Euroleague και δεν έχουν την παραμικρή αδυναμία στα ρόστερ τους.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Ρογκαβόπουλος
«Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, χτίστηκαν για να φτάσουν μέχρι το τέλος και νομίζω ότι έτσι θα γίνει. Δεν βλέπω κάποια αδυναμία στα δύο ρόστερ, έχουν παίκτες υψηλού επιπέδου και τους εύχομαι όλα τα καλά», δήλωσε.
«Παίξαμε με μία ομάδα πάρα πολύ υψηλού επιπέδου, ξεκινήσαμε καλά αλλά στη συνέχεια δεν ανταποκριθήκαμε σε αυτά που ήθελε ο coach. Πρέπει να βρούμε τα πατήματά μας, να είμαστε καλύτεροι, δεν τα έχουμε πάει καλά, είμαστε αρκετά απογοητευμένοι, αλλά προσπαθούμε, είμαστε μία καλή παρέα και θα βρούμε τον δρόμο μας».
- Επισήμως κυβέρνηση υποδίκων και για τον ΟΠΕΚΕΠΕ η Νέα Δημοκρατία
- Ακρίβεια: Προς νέα άνοδο ο πληθωρισμός τροφίμων – Οι ακραίοι καύσωνες «πιέζουν» περισσότερο από τον πόλεμο
- Είναι η Μάσα και ο Αρκούδος πράκτορας του Πούτιν; – Σάλος στη Βρετανία για την «πλύση εγκεφάλου στα παιδιά»
- Πτήσεις: Η μεσαία θέση στα αεροπλάνα παύει να είναι ενοχλητική – Τι λανσάρουν αεροπορικές εταιρείες
- Σταύρος Φλώρος: Επέστρεψε στην Ελλάδα – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του
- «Συμφώνησαν ΑΕΚ και Μοντερέι για τον Πινέδα» (pic)


