Ολυμπιακός: Εκτός για δύο εβδομάδες ο Βεζένκοφ – Ποια παιχνίδια χάνει
Χωρίς τον Σάσα Βεζένκοφ θα πορευτεί τις επόμενες δύο εβδομάδες ο Ολυμπιακός, μετά τον τραυματισμό του Βούλγαρου σταρ στο πόδι.
Ο Σάσα Βεζένκοφ αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες δύο εβδομάδες καθώς όπως ενημέρωσε σχετικά ο Ολυμπιακός έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα στην ονυχοφόρο φάλαγγα μεγάλου δαχτύλου αριστερού ποδός.
O Boύλγαρος φόργουρντ είχε αποκομίσει αυτό το χτύπημα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Greek Basketball League.
Με τους ανθρώπους των Ερυθρόλευκων να επιλέγουν να μείνει εκτός από το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα.
Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν στο διάστημα απουσίας του την Μπασκόνια στις 21/11 για την 11η αγωνιστική της Euroleague και την Παρτίζαν στις 28/11 στο Βελιγράδι για τη 12η αγωνιστική.
Επόμενος αγώνας είναι εκτός έδρας με την Μονακό, στις 4 Δεκεμβρίου. Στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί το Περιστέρι την 1η Δεκεμβρίου.
- «Μας κάνατε υπερήφανους»: Συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου για τη μεγάλη επιτυχία της Εθνικής Πόλο
- Τζωρτζάτος και Αργυρόπουλος βραβεύτηκαν ως καλύτεροι στο World Cup (vid)
- Σκουμπάκης: «’Ηταν ένας τρελός τελικός και λατρεύω την ομάδα μας» (vid)
- Ρίγη συγκίνησης στην απονομή του χρυσού μεταλλίου στην Εθνική Πόλο (vid)
- Ποιος (και τι) να συγκριθεί μαζί σας;
- O Αργυρόπουλος σκόραρε και σφράγισε το χρυσό, η τρομερή σκηνή με τον Σκουμπάκη (vid)
- Όλα τα μετάλλια της Εθνικής πόλο μετά το χρυσό στο World Cup
- «Δυσαρεστημένος ο Ομπράντοβιτς με τη Χάποελ επειδή τηλεφώνησε στον Γκραντ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [26.07 – 01.08.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/4257ae45-2cab-437a-995f-0bca4858a655-315x220.jpeg)


























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442