Για τα προβλήματα τραυματισμών και το ότι δεν έπαιξε ο Μιλουτίνοφ ανέφερε: «Ο Βεζένκοφ τραυματίστηκε στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερού του ποδιού και θα πάει να κάνει μαγνητική και για αυτό δεν έπαιξε περισσότερο.
Ο Ντόρσεϊ δεν παίζει σίγουρα την Πέμπτη (σ.σ. κόντρα στην Μπασκόνια). Έχει τενοντίτιδα στο ισχίο και χρειάζεται λίγο χρόνο για να επανέλθει.
Ο Φουρνιέ είχε ένα σφίξιμο στη μέση, θα κάνει θεραπείες και την Τρίτη θα μπει στην προπόνηση.
Ο Μήτρου-Λονγκ έχει τενοντίτιδα στο πέλμα, θα μπορούσε να παίξει, αλλά προτιμήσαμε να μην το ρισκάρουμε. Και ο Μιλουτίνοφ δεν έπαιξε για να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι άλλοι δύο μας ψηλοί».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.
LIVE: Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές για την 38η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως αναβάλλονται οι τελικοί της Α1 Γυναικών μέχρι να παρθεί απόφαση από τον αθλητικό δικαστή για τον πρώτο αγώνα Αθηναϊκός – Παναθηναϊκός ο οποίος διακόπηκε στο ημίχρονο.