
Μπήκε στο «Old Trafford» ο Αμορίμ: «Αυτό είναι το σπίτι σου τώρα» (pics)
Το καλωσόριμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον Ρούμπεν Αμορίμ που πάτησε για πρώτη φορά το χορτάρι του «Old Trafford».
Γεμάτη ήταν η σημερινή μέρα για τον Ρούμπεν Αμορίμ που πήρε μία πρώτη «γεύση» από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος προπονητής είναι η μεγάλη ελπίδα των «κόκκινων διαβόλων» για να σηκώσουν κεφάλι μετά από έντεκα χρόνια και την Πέμπτη είχε την ευκαιρία να γνωρίσει το νέο του περιβάλλον.
Συγκεκριμένα, ο Αμορίμ ξεναγήθηκε στο «Old Trafford» πατώντας για πρώτη φορά το χορτάρι του γηπέδου ενώ ήρθε σε επαφή και με κάποιους από τους παίκτες της ομάδας που τον καλωσόρισαν θερμά. Ο 39χρονος τεχνικός φωτογραφήθηκε επίσης με υπαλλήλους του κλαμπ και έδειξε ιδιαίτερα ευδιάθετος.
Ruben Amorim’s Old Trafford tour was special for everyone involved ?#MUFC
— Manchester United (@ManUtd) November 14, 2024
Μάλιστα η Γιουνάιτεντ σε ανάρτησή της στα social media έγραψε «Αυτό είναι το σπίτι σου τώρα», δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του Αμορίμ μέσα από το γήπεδο. Εκεί βέβαια που έλαμψε το πρόωπό του ήταν όταν ξεναγήθηκε στην αίθουσα που είναι τα τρόπαια της ομάδας. Και την οποία ελπίδουν όλοι πως θα εμπλουτίσει σύντομα.
This is your home now ?️❤️#MUFC pic.twitter.com/Z1ZguLnF05
— Manchester United (@ManUtd) November 14, 2024
Getting familiar with the Theatre of Dreams ✨#MUFC pic.twitter.com/z2ef91jOqm
— Manchester United (@ManUtd) November 14, 2024
- Ρωσία και ΗΠΑ «θα υπογράψουν συμφωνία για τη διάνοιξη σήραγγας που θα διασχίζει τον Βερίγγειο Πορθμό»
- Βουλή: Φοιτητές ενάντια στην αναθεώρηση του άρθρου 16 – «Θα πουλάνε πτυχία, ενώ εμείς μοχθούμε δέκα χρόνια»
- Ιωάννινα: Πλημμύρισαν δρόμοι μετά από έντονη βροχή και χαλάζι
- ΠΑΣΟΚ: Μετά τη «θλίψη και οργή» Μητσοτάκη για την ακρίβεια, ήρθε και η ομολογία της αποτυχίας από τον Π. Μαρινάκη
- Ελλάδα στον ΟΗΕ: Προσηλωμένοι στη διασφάλιση των εκπαιδευτικών δικαιωμάτων της μουσουλμανικής μειονότητας
- H ΑΙ σύντομα θα χρειάζεται περισσότερο νερό από ό,τι ο παγκόσμιος πληθυσμός




