Κόντρα Γεωργιάδη – Μάντζου στη Βουλή: «Δεν θα έρχεστε εδώ να κάνετε περίπατο» – «Τώρα πουλάτε Συριζαϊκό λαϊκισμό»
Με αφορμή τις τροπολογίες που έχει καταθέσει η Χαριλάου Τρικούπη και κυρίως ο τρόπος με τον οποίος επιλέγει να κάνει αντιπολίτευση.
Στα κοινοβουλευτικά χαρακώματα βρέθηκαν πριν από λίγο ο υπουργός Υγείας Άδωνης Γεωργιάδης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Μάντζος.
Αφορμή αποτέλεσαν οι τροπολογίες που έχει καταθέσει η Χαριλάου Τρικούπη και κυρίως ο τρόπος με τον οποίος επιλέγει να κάνει αντιπολίτευση.
«Έχουν 23 φορές καταθέσει την τροπολογία για τα βαρέα. Τόσοι συνεργάτες δεν βρήκαν να σας πουν ότι την έχουμε καταθέσει τόσες φορές παρά μόνο είπατε και ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ;», αναρωτήθηκε ο κ. Μάντζος και σχολιάζοντας τις αναφορές του πρωθυπουργού για λεφτόδεντρα είπε: «είστε αδιάβαστος δημοσιονομικό κόστος δεν έχει το μέτρο, έχει κοινωνικοασφαλιστικό! έρχεται ο πρωθυπουργός εδώ και «ψεκάζει με fake news την ολομέλεια», είπε ο κ. Μάντζος και πρόσθεσε: «βρείτε μου μία φράση που είναι λαϊκιστική; σε μας τα λέτε αυτά; οι πολίτες ξέρουν και δεν κρίνουν με το μη χείρον βέλτιστο. Το πολιτικό συμπέρασμα είναι ότι έχετε μείνει σε άλλη εποχή… έχετε μπλέξει τη Βουλή με τον εθνικό κήπο, νομίζετε ότι έρχεστε εδώ να κάνετε περίπατο».
«Σεβόμενος τον εαυτό μου και αυτά που έχετε κάνει για την Ελλάδα τις πιο κρίσιμες ώρες, σας λέω κάνετε τεράστιο σφάλμα και βλέπετε και το ΠΑΣΟΚ και την Ελλάδα», απάντησε ο κ. Γεωργιάδης και εξήγησε: «Ψεύδεστε μαζί ψηφίσαμε το νόμο Βούρτση, καταργήσαμε τη συλλογική διαπραγμάτευση και φτιάξαμε μηχανισμό. Άρα δεν είναι η πάγια θέση του ΠΑΣΟΚ. Αν έγινε τώρα που είστε μικρό κόμμα η πάγια θέση του ΠΑΣΟΚ ενώ όταν ήσασταν μεγάλο ψηφίσατε το ανάποδο σημαίνει ότι προτιμάτε να είστε μικρό. Τα μεγάλα κόμματα αναλαμβάνουν και ευθύνες εσείς με τη στρατηγική σας στερείτε την Ελλάδα από μια εναλλακτική πρόταση».
- Κασσελάκης: Το 2026 ας γίνει η χρονιά που θα σηκώσουμε ξανά το κεφάλι, που θα μιλήσουμε καθαρά
- Χιονίζει στα ορεινά της χώρας – Σε ποιες περιοχές το «έστρωσε»
- Στη Βιέννη αυτή την εποχή όλα είναι βαλς – Μέσα στην κουλτούρα των 450 χορών της πρωτεύουσας της Αυστρίας
- Φελίπε Λουίς: Ο αρχιτέκτονας της χρυσής σεζόν της Φλαμένγκο
- Ανδρουλάκης: Το 2026 τελειώνουν οι αυταπάτες για την Ελλάδα – Να πετύχουμε τη μεγάλη πολιτική αλλαγή
- Η εξαγγελία για Έλληνες διαιτητές στο Κύπελλο δεν δεσμεύει την ΚΕΔ





