
Χαμός στην Αγγλία: Νοκ-άουτ επτά παίκτες ενόψει Ελλάδας
Προβληματισμός για τον Λι Κάρσλεϊ και την Αγγλία λίγες μέρες πριν το σπουδαίο ματς στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Εθνική μας.
Πολλές απουσίες έχουν μαζευτεί για την Αγγλία, εν όψει του αγώνα κόντρα στην Ελλάδα την ερχόμενη Πέμπτη (14/11, 21:45) στο ΟΑΚΑ, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Nations League.
Οι Άγγλοι θα έρθουν στην Ελλάδα με αρκετές απουσίες όπως φαίνεται, μια και ο Λι Κάρσλεί αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών, ενόψει της αναμέτρησης με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Οι παίκτες της Άρσεναλ, Ντέκλαν Ράις και Μπουκάγιο Σάκα ζήτησαν να αντικατασταθούν μετά από τραυματισμούς στο ντέρμπι του Λονδίνου με την Τσέλσι. Ο τεχνικός των «κανονιέρηδων», Μικέλ Αρτέτα, τόνισε πως η κατάσταση των δύο ποδοσφαιριστών τον ανησυχεί.
Σοβαρό θέμα και ο Πάλμερ
Ο επιθετικός της Τσέλσι, Κόουλ Πάλμερ, αποχώρησε από το γήπεδο κουτσαίνοντας. Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Κάιλ Γουόκερ, έχει τραυματισμό στο γόνατο, ενώ ο επιθετικός της Τότεναμ, Ντόμινικ Σολάνκε, ταλαιπωρείται κι αυτός από τραυματισμό.
Αξίζει να σημειωθεί πως και ο αμυντικός της Λίβερπουλ, Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, θα χάσει τους αγώνες της Αγγλίας, ενώ ο Τζακ Γκρίλις δεν ήταν στην αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι με την Μπράιτον και είναι απίθανο να είναι διαθέσιμος.
- Μάριος Οικονόμου: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση – Εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν είναι εγκεφαλικά νεκρός
- Χαλκιδική: Ανεμοστρόβιλος σε πίστα καρτ τα πήρε όλα και τα σήκωσε – Κόβουν την ανάσα τα βίντεο
- Eλένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: «Είμαστε στεναχωρημένοι για την ανακοίνωση λήξης της εκπομπής μας»
- Ανδρουλάκης: Χωρίς δημοκρατία και κράτος δικαίου δεν υπάρχει κοινωνική δικαιοσύνη – Μαζί για την πολιτική αλλαγή
- Ισπανικά ΜΜΕ: «Δεν πάει… μόνος του στον Ολυμπιακό ο Μοντέρο»
- Θεσσαλονίκη: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 38χρονο για τον θάνατο του 67χρονου – Τι υποστήριξε

