Για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ αλλά και για την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας του στην Τούμπα μίλησε ο Ζέλσον Μαρτίνς.
Όσα είπε ο Ζέλσον Μαρτίνς
Για το ματς: «Θέλαμε μια καλή εμφάνιση βαθμούς και νίκη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εμφάνιση μου. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι το αγωνιστικό πνεύμα της ομάδας, ήρθαμε με σκοπό να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να παίξουμε την ταυτότητα μας και να πάρουμε τη νίκη γιατί αυτό ήταν το ζητούμενο».
Για τη δήλωση Μεντιλίμπαρ ότι το αποψινό ήταν το καλύτερο παιχνίδι του Ολυμπιακού φέτος: «Το είπε γενικότερα για όλη την εικόνα στο παιχνίδι μας. Για το αγωνιστικό μας πνεύμα, για τη μεγάλη επιθυμία που δείξαμε αλλά κυρίως γιατί από το α’ ημίχρονο κάναμε πολλές ευκαιρίες, δημιουργήσαμε πολύ επιθετικό παιχνίδι και θα μπορούσαμε από το πρώτο ημίχρονο να βάλουμε περισσότερα γκολ. Καταφέραμε να βάλουμε τρία και στο ποδόσφαιρο όταν κάνεις ευκαιρίες και μπαίνουν τα γκολ τότε έχεις κάνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι».
Για τον νεαρό Κωστούλα και την παρουσία του: «Οι νέοι στον Ολυμπιακό έχουν πάρα πολύ καλή ποιότητα. Ο Κωστούλας έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, όλη την εβδομάδα δουλεύει όπως κι εμείς, ο Ολυμπιακός έχει πάρα πολύ ταλέντο, οι νέοι του είναι πάρα πολύ καλοί, οι παλαιότεροι προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε με την εμπειρία μας και τόσο ο Κωστούλας όσο και ο Μουζακίτης είναι από τους πολύ καλούς παίκτες της ομάδας μας».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Euroleague μπαίνει στην τελευταία στροφή της regular season και τα σενάρια είναι δεκάδες – Πού θα τερματίσουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ποιοι διεκδικούν το πλεονέκτημα και την εξάδα και οι… στάνταρ ομάδες στα play in
Ο Ολυμπιακός παίζει για την πρώτη θέση με την Αρμάνι Μιλάνο και έχει ακόμη έναν σημαντικό λόγο για να το πετύχει – Η νέα διοργάνωση που φέρνει η Euroleague και αναμένεται να ξεκινήσει από τη νέα σεζόν.