Κλασική Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε, χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, επικράτησε με 1-0 στην έδρα της Μαγιόρκα και πλέον βρίσκεται στο -1 από τη 2η θέση και τη συμπολίτισσα Ρεάλ, μετά από 13 αγωνιστικές.
Τέταρτο ματς στα τελευταία πέντε χωρίς νίκη για τους γηπεδούχους, που θα είχαν μπει σε… μπελάδες από νωρίς αν δεν είχαν κάνει καλή εκκίνηση στην La Liga.
Κακό ματς στο πρώτο ημίχρονο με ελάχιστες αξιόλογες φάσεις, με τον Ομπλακ στο 10ο λεπτό να λέει όχι σε εκτέλεση φάουλ του Κόστα και στο 41’ να διώχνει το πλασέ του Λάριν από κοντά. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας, ο… γιος του Σιμεόνε έφυγε στην κόντρα από δεξιά, έδωσε στον Άλβαρες σε κενή εστία που πλάσαρε εύκολα για το 0-1, που ήταν και το τελικό σκορ.
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Ματίας Λεσόρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια, χάρη στην οποία ο Παναθηναϊκός πήρε το πλεονέκτημα έδρας από τους Ισπανούς
Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου… τερμάτισαν την πίστα του ποδοσφαίρου! Ανεπανάληπτη παράσταση, διαφήμιση του ποδοσφαίρου με 9 γκολ (!) και μια ρεβάνς που ήδη αναμένουμε με λαχτάρα για να μάθουμε τον φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ και να «χορτάσουμε» ξανά… αστεράτο ποδόσφαιρο.