
Άρης: Με πολλές αλλαγές και χωρίς Κουέστα κόντρα στον Παναιτωλικό
Με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα θα παρατάξει την ομάδα του ο Άκης Μάντζιος στο σημερινό (9/11, 17.00) εκτός έδρας παιχνίδι με την ομάδα του Αγρινίου.
Ο Χουλιάν Κουέστα τέθηκε νοκ άουτ λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο και ο νεαρός Σουηδός Φίλιπ Σίντκλεφ θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη στο σημερινό (9/11, 17.00) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.
Ο Άκης Μάντζιος προχώρησε και σε άλλες σημαντικές αλλαγές, αναγκαστικές και μη, στην ενδεκάδα του σε σχέση με το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό. Συγκεκριμένα, νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα θα είναι οι Μοντόγια, Ρόουζ, Μπράμπετς και Σίστο. Χαρακτηριστικό είναι, επίσης, το γεγονός ότι έμεινε στον πάγκο ο Ντιαντί.
Ο προπονητής του Άρη παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Σίντκλεφ. Ο Μοντόγια θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Χουάνκαρ το αριστερό, ενώ οι Ρόουζ και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο. Οι Μόντσου και Σιφουέντες θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Σουλεϊμάνοφ θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σίστο στην αριστερή και ο Γκαρθία θα παίξει πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.
Η 11άδα του Παναιτωλικού
O τεχνικός του Παναιτωλικού από την άλλη, παρατάσσει την ομάδα του με τον Τσάβες κάτω από τα δοκάρια και τους Μαυρία και Τορεχόν στα άκρα της άμυνας. Σιέλης, Παντελάκης και Μλάντεν στα στόπερ. Πέρες, Λούις και Μπουζούκης οι τρεις του κέντρου, με Λομόνακο και Λαχούντ στην επίθεση.
- Πώς οι ΗΠΑ ενίσχυσαν την ήπια ισχύ τους με το Μουντιάλ
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
- Ο Τραμπ ζητά από την CENTCOM να ανοίξουν οι «πύλες της κολάσεως» κατά του Ιράν
- Κυβερνοεπίθεση στον ιστότοπο της κενυατικής προεδρίας – Οι χάκερ ζητούσαν ως λύτρα 5 bitcoin
- Βραζιλία: Το Ανώτατο Δικαστήριο απαγόρευσε στον Μιλέι να επισκεφθεί τον πρώην πρόεδρο Μπολσονάρο

