Πολλές και σημαντικές αποφάσεις πάρθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League που πραγματοποιήθηκε σήμερα (8/11).
Αποφασίστηκε να προχωρήσει, το ταχύτερο δυνατόν, η διαδικασία σχεδιασμού και υλοποίησης των πρόσθετων τεχνολογιών Goal Line Technology και Semi Automated Offside. Μάλιστα, πρόθεση της λίγκας είναι να υπάρχουν και τα δύο πριν το τέλος της σεζόν και πιο συγκεκριμένα στα πλέι οφ, όπου θα κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή.
Επίσης, αποφασίστηκε να διεξαχθεί το προσεχές διάστημα θεσμική συνάντηση εκπροσώπων των ομάδων ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και εκπροσώπων άλλων ομάδων της Super League, με θέμα την Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων.
Παράλληλα, οι ομάδες θα απευθύνουν θεσμική πρόσκληση συνάντησης στον πρόεδρο της ΚΕΔ, Στεφάν Λανουά, ενώ αποφασίστηκε να εκκινήσουν το προσεχές διάστημα συζητήσεις με τη Stoiximan; Το Μεγάλο Χορηγό, για την ανανέωση της συνεργασίας και μετά την ολοκλήρωση της υφιστάμενης χορηγικής συμφωνίας
Αναλυτικά οι αποφάσεις:
Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να διεξαχθεί το προσεχές διάστημα θεσμική συνάντηση εκπροσώπων των ομάδων ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και εκπροσώπων άλλων ομάδων της Super League, με θέμα την Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων.
Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε να προχωρήσει, το ταχύτερο δυνατόν, η διαδικασία σχεδιασμού και υλοποίησης των πρόσθετων τεχνολογιών (Goal Line Technology – Semi Automated Offside), κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, στο πλαίσιο της προσπάθειας να εφαρμοστούν αυτές στα Stoiximan Playoffs για τις θέσεις 1 έως 4. Παράλληλα, θα υλοποιηθούν οι απαραίτητες μελέτες και στα υπόλοιπα γήπεδα των ΠΑΕ-Μελών της Super League, ώστε να καταγραφεί το πλαίσιο της αναβάθμισης υποδομών που απαιτείται για την εφαρμογή των πρόσθετων τεχνολογιών (Goal Line Technology – Semi Automated Offside) και στα υπόλοιπα γήπεδα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να εκκινήσει το προσεχές διάστημα τη θεσμική διαδικασία επίσημης διαπραγμάτευσης με τη Stoiximan, το Μεγάλο Χορηγό της Super League, για την ανανέωση της συνεργασίας και μετά την ολοκλήρωση της υφιστάμενης χορηγικής συμφωνίας, η οποία λήγει στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να απευθύνει θεσμική πρόσκληση συνάντησης του Δ.Σ. της Super League με τον πρόεδρο της ΚΕΔ κ. Στεφάν Λανουά.
Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε την πρόταση της ΕΠΟ, περί αύξησης της αμοιβής των διαιτητών που ορίζονται στα Πρωταθλήματα Υποδομής Κ15, Κ17 και Κ19 που διοργανώνει η Super League.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς αναφέρθηκε στο επικείμενο, εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ επισήμανε ότι όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε των πλέι οφ πρέπει να κερδηθούν από τον Ολυμπιακό.