Τηλεφώνημα για βόμβα πραγματοποιήθηκε στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Ροστόκ στη Γερμανία.
Ο σταθμός εκκενώθηκε από την αστυνομία, ενώ περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές από τις αρχές.
Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για το τηλεφώνημα για βόμβα
Σύμφωνα με την Ραδιοτηλεόραση Βόρειας Γερμανίας NDR, το τηλεφώνημα για βόμβα έγινε στην εταιρία Γερμανικών Σιδηροδρόμων (DB).
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή γύρω από τον σταθμό και διενεργούνται έρευνες με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους στον εντοπισμό εκρηκτικών.
Τα δρομολόγια των τρένων έχουν διακοπεί και καθυστερήσεις σημειώνονται στην κίνηση των τραμ.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.