Εκλογές ΗΠΑ: Η «Μεγάλη Εικόνα» των αμερικανικών εκλογών στο MEGA
Τα τελευταία νέα από τα στρατόπεδα των υποψηφίων και όλες οι πληροφορίες για τις εκλογές στις ΗΠΑ
Ο παλμός των αμερικανικών εκλογών χτυπά στο MEGA. To βράδυ της Δευτέρας τη σκυτάλη παίρνει η Νίκη Λυμπεράκη σκιαγραφώντας τη… «Μεγάλη Εικόνα» των εκλογών στις ΗΠΑ, ενώ η αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα της κάλπης έχει ξεκινήσει.
Ζωντανά από το στούντιο του MEGA, η εκπομπή παραθέτει το διακύβευμα των εκλογών στις ΗΠΑ και τον αντίκτυπό τους στην παγκόσμια σφαίρα.
Όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του MEGA θα μεταδίδει λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και την Κάμαλα Χάρις, με απευθείας συνδέσεις και ρεπορτάζ από τα κέντρα των εξελίξεων καθώς και από τις πολιτείες-«κλειδί».
Στο «στρατηγείo» της Κάμαλα Χάρις, στην Ουάσινγκτον, θα βρίσκεται ο ανταποκριτής του MEGA, Πέτρος Κασφίκης. Από τον πυρήνα της ομάδας του Ντόναλντ Τραμπ, στη Φλόριντα, θα μεταφέρει όλα τα νεότερα ο απεσταλμένος του MEGA, Σαράντης Μιχαλόπουλος.
Στην Ουάσινγκτον βρίσκεται και η Ράνια Τζίμα, με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA την Τρίτη και την Τετάρτη να μεταδίδεται ζωντανά από εκεί. Η Ράνια Τζίμα, απευθείας από τον Λευκό Οίκο, θα μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από τη μάχη για την ανάδειξη νέου προέδρου των ΗΠΑ. Μαζί της θα βρίσκεται ο Στράτος Φαναράς για την ανάλυση των αποτελεσμάτων.
- Κικίλιας: Από 30 Ιουνίου το e-Ναυλοσύμφωνο – «Παρέμβαση-τομή για το ελληνικό yachting»
- Συνελήφθη 56χρονος για οπλοκατοχή στο Λαύριο – Είχε στο σπίτι του βαλλίστρα, βέλη και πτυσσόμενο γκλοπ
- The Expla-in Project | Το ΠΑΣΟΚ γράφει κυβερνητικό πρόγραμμα;
- ΠΑΣΟΚ για Γεωργιάδη: Θα καθιερωθούν οι συνεντεύξεις του ως το 20λεπτο της πανελλαδικής διασκέδασης
- Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ
- Μητσοτάκης αποθεώνει… Μητσοτάκη: Από ένα μεγάλο ερωτηματικό η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο θαυμαστικό



