
Γεωργιάδης σε ΠΑΣΟΚ: Σοβαρευτείτε για να συγκυβερνήσουμε ξανά
Κάλεσμα… συγκυβέρνησης απηύθυνε στο ΠΑΣΟΚ ο Άδωνις Γεωργιάδης τείνοντας χείρα φιλίας στο κόμμα της αντιπολίτευσης αρκεί «να σοβαρευτεί».
Να αλλάξει στάση αν θέλει να υπάρξει ενδεχόμενο συγκυβέρνησης στο μέλλον προέτρεψε το ΠΑΣΟΚ ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης. Σε μια δήλωση που αν μη τι άλλο προκάλεσε αίσθηση, από το βήμα της Βουλής, έτεινε και χείρα φίλιας προς την Χαριλάου Τρικούπη υπό προϋποθέσεις.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την «αναμόρφωση του θεσμού του προσωπικού ιατρού» στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, κάλεσε το ΠΑΣΟΚ να εγκαταλείψει τη «στείρα αντιπολίτευση» και να «σοβαρευτεί» ενθυμούμενος η κυβερνητική συνεργασία του 2012 – 2014.
Μνήμες από το όχι και τόσο μακρινό 2012 – 2014 ξύπνησαν στη Βουλή
Διερωτήθηκε για τους λόγους που το ΠΑΣΟΚ εκφράζει επιφύλαξη. «Αν είναι να επιφυλάσσεστε, για να λέτε ότι κάνετε αντιπολίτευση, το έχετε χάσει το τρένο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας.
«Δεν γίνεται αλλιώς η δουλειά»
Και προχώρησε στο… παρασύνθημα. «Σας συμπαθώ, έχουμε συγκυβερνήσει μαζί και σας συμπαθώ, αλλά για να ξανασυγκυβερνήσουμε πρέπει να σοβαρευτείτε, δεν γίνεται αλλιώς η δουλειά. Κυβέρνηση σημαίνει αναλαμβάνω ευθύνη», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Παίρνοντας την σκυτάλη από τον πρωθυπουργό, ο υπουργός Υγείας ανέδειξε το ΠΑΣΟΚ ως αντίπαλο της Ν.Δ., λέγοντας ότι εάν το κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη δεν ψηφίσει το νομοσχέδιο, δεν θα είναι ο πράσινος ΣΥΡΙΖΑ, αλλά σκέτος ΣΥΡΙΖΑ.
Το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας έγινε δεκτό κατά πλειοψηφία από τη ΝΔ που υπερψήφισε. Καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, ΚΚΕ, Νέα Αριστερά και Νίκη ενώ επιφυλάχθηκαν να τοποθετηθούν στην Ολομέλεια, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, της Ελληνικής Λύσης, της Πλεύσης Ελευθερίας και των Σπαρτιατών.
- Τέμπη: «Δεν μας αφορά το κόμμα Καρυστιανού – Ο δικαστικός αγώνας είναι μπροστά μας» λέει ο Ασλανίδης
- Τραγωδία στη Λέσβο: Νεκροί δύο νεαροί σε τροχαίο στον δρόμο Μόριας – Παναγιούδας
- Βέλγιο: Κάτοικοι της Τουμπίζ απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους – Κίνδυνος για έκρηξη σε φλεγόμενη αποθήκη
- Tα γυρίσματα του Grease ήταν γεμάτα ένταση – Στον «τοίχο» η Ολίβια Νιούτον Τζον
- Διοικητής νοσοκομείου Ιωαννίνων: «Αναμένουμε την ανταπόκριση του οργανισμού του Μάριου Οικονόμου» (vid)
- Γνωστός Αλβανός τράπερ ήταν στην παρέα του διαβόητου κακοποιού «Τίτι» στο Μικρολίμανο




