Μενίδι: Σε κρίσιμη κατάσταση η 72χρονη – Πώς συνέβη το επεισόδιο με τον 18χρονο
Οι αστυνομικοί συλλέγουν πληροφορίες για το επεισόδιο από τους αυτόπτες μάρτυρες που υπήρχαν στο σημείο του ΑΤΜ.
Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 72χρονη που τραυματίστηκε στο κεφάλι έπειτα από επεισόδιο που σημειώθηκε στην ουρά ενός ΑΤΜ στο Μενίδι.
Η άτυχη γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός, καθώς χτύπησε στο κεφάλι από την πτώση της στο πεζοδρόμιο.
Πώς σημειώθηκε το επεισόδιο
Σύμφωνα με μαρτυρίες που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί από αυτόπτες μάρτυρες, ο 18χρονος βρισκόταν στην ουρά για συναλλαγή στο ΑΤΜ της τράπεζας που βρίσκεται επί της οδού Αρχαίου Θεάτρου.
Τότε, ο νεαρός προσπέρασε κάποια άτομα που περίμεναν για να εξυπηρετηθούν και πήγε προς το ΑΤΜ. Εκείνη τη στιγμή, η 72χρονη τον πλησίασε για να διαμαρτυρηθεί που παρέκαμψε τη σειρά προτεραιότητας και εκείνος γύρισε και την έσπρωξε.
Αποτέλεσμα ήταν η 72χρονη να πέσει στο έδαφος και να χτυπήσει σοβαρά το κεφάλι της, με τους γιατρούς να υπογραμμίζουν ότι από το χτύπημα η γυναίκα έχασε αρκετό αίμα.
Τι θα υποστηρίξει ο 18χρονος
Ο 18χρονος δράστης του επεισοδίου υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι δεν ήθελε να προκαλέσει τον τραυματισμό της 72χρονης.
Όπως υποστήριξε, όταν βρέθηκε στο ΑΤΜ ένιωσε ένα τράβηγμα και τινάχτηκε με αποτέλεσμα να σπρώξει άθελά του τη γυναίκα.
Μάλιστα, τόνισε ότι δεν απομακρύνθηκε από το σημείο, κάλεσε το ΕΚΑΒ μετά τον τραυματισμό της 72χρονης ενώ αναζήτησε βοήθεια σε γειτονικό φαρμακείο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 18χρονος έχει συλληφθεί από τους αστυνομικούς και παραμένει κρατούμενος μέχρι να οδηγηθεί στον Ανακριτή, καθώς αναμένεται να καθοριστεί η κατηγορία εναντίον του.
- Αμερικανικές πολιτείες ετοιμάζουν μορατόριουμ στην κατασκευή νέων data center
- Champions League 2026-27: Ποιοι είναι ήδη στη League Phase, ποιοι/πώς προκρίνονται, ο χάρτης και τι γίνεται με Ολυμπιακό, ΑΕΚ
- Εργατικό ατύχημα στο Αγρίνιο: Νεκρός 67χρονος μετά από πτώση σε οικοδομή
- Αταμάν: «Μεγάλη απώλεια ο Σλούκας, είχε πρόβλημα την τελευταία εβδομάδα – Δεν θα ψάξουμε δικαιολογίες»
- Αλλάζει όψη η οδός Αγίου Δημητρίου στην Αλεξανδρούπολη
- Αισιόδοξα τα νέα για τη 13χρονη που έπεσε από το μπαλκόνι Γυμνασίου στο Χαϊδάρι
- Ο Τζέιμς Μποντ δεν θα βγει στις σκοτεινές αίθουσες πριν το 2028
- ΣΥΡΙΖΑ για υποκλοπές: Η απόφαση του Αρείου Πάγου για υποκλοπές πλήττει τη Δημοκρατία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442