Πήρε βαθμό με γκολ και ασίστ του Κυριακόπουλου η Μόντσα (2-2) – Τριάρα για τη Λάτσιο (3-0)
Η Μόντσα έμεινε ισόπαλη 2-2 με τη Βενέτσια έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Κυριακόπουλο που είχε γκολ και ασίστ, ενώ εύκολη νίκη πήρε η Λάτσιο επί της Τζένοα (3-0).
Μόντσα και Βενέτσια έμειναν ισόπαλες 2-2 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Serie A. Mεγάλος πρωταγωνιστής ο Γιώργος Κυριακόπουλος που είχε γκολ και ασίστ, σε έναν αγώνα που όλα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν σε θέση οδηγού στο 15′ με τον Έλερτσον και οκτώ λεπτά μετά, ο Έλληνα μπακ βρήκε δίχτυα φέρνοντας το παιχνίδι σε ισορροπία με το 1-1. Στο 39′ ο Σβόμποντα έδωσε ξανά τα ηνία στη Βενέτσια με το 2-1, για να έρθει ο Τζούριτς στο 44′ να διαμορφώσει το τελικό 2-2 μετά την ασίστ του Κυριακόπουλου.
Στο άλλο παιχνίδι, η Λάτσιο έκανε ό,τι ήθελε την Τζένοα επικρατώντας με 3-0 στη Ρώμη. Ο Νόσλιν στο 21′ άνοιξε το σκορ για τους πρωτευουσιάνους, ενώ στο 86′ ο Πέδρο έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βεσίνο.Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:
Το deal για τη μεταγραφή του Έλι Οκόμπο θεωρείται δεδομένο, όμως υπάρχει ακόμη μία «εμπλοκή» για τη μετακίνηση του στην Ντουμπάι που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.
Οι Θάντερ πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Λέικερς (131-108) και απέχουν μία νίκη από τη «σκούπα» στη σειρά των ημιτελικών – Τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός έχει στείλει στη Euroleague αναλυτικό βίντεο με τα διαιτητικά λάθη στα παιχνίδια των play offs κόντρα στη Βαλένθια και περιμένει απαντήσεις…