
Αταμάν: «Αξίζαμε τη νίκη – Παίξαμε το τέλειο μπάσκετ»
Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού, επισημαίνοντας ότι η ομάδα του έπαιξε τέλειο μπάσκετ.
Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να περάσει από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και να πάρει το πάνω χέρι στη φετινή Stoiximan GBL. O Εργκίν Αταμάν μίλησε για το παιχνίδι τονίζοντας πως οι Πράσινοι έπαιξαν τέλειο μπάσκετ σε μια τέτοια ατμόσφαιρα.
Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:
Για το αποτέλεσμα: «Παίξαμε τρομερά σήμερα. Αμυντικά πάντα. Παίξαμε καλά στην επίθεση, κυκλοφορήσαμε την μπάλα. Αξίζαμε τη νίκη γιατί παίξαμε σε αυτή την ατμόσφαιρα σε ένα ντέρμπι το τέλειο μπάσκετ».
Για τα τρίποντα: «Κυκλοφορήσαμε την μπάλα. Ένα δύσκολο σουτ βάλαμε, τα άλλα ήταν ελεύθερα αφού μοιράσαμε την μπάλα. Οι παίκτες ήταν καλοί και σκόραραν. Κάποιες φορές τα βάζεις, κάποιες όχι. Οι παίκτες μοίρασαν την μπάλα και τα έβαλαν. Είχαμε την τέλεια επίθεση».
Για την ψυχολογία: «Η ψυχολογία ήταν καλή. Ήρθαμε από μία μεγάλη νίκη εκτός έδρας στην Euroleague. Τώρα κερδίσαμε εκτός τον Ολυμπιακό. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για την πρώτη θέση. Είναι σημαντική νίκη για το προβάδισμα και την πρώτη θέση».
- Δημοσκόπηση: Σε απόσταση αναπνοής ΝΔ – ΕΛΑΣ στην Αχαΐα – Αλλάζει τις ισορροπίες το «κόμμα Σαμαρά»
- Γαλλία – Ισπανία 0-2: Στον τελικό του Μουντιάλ η φανταστική «φούρια ρόχα» (vid)
- Γιορτή σήμερα 15 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.07.2026]
- Τι είναι το νομοσχέδιο του Λίντσεϊ Γκράχαμ με τους δασμούς ως εργαλείο γεωπολιτικής
- Τυραννόσαυρος των 50 εκατομμυρίων – Οργή και ιστορικό ρεκόρ στη δημοπρασία του T-Rex των Sotheby’s




