Παναθηναϊκός: Όλα ανοιχτά για Ιωαννίδη ενόψει Άρη
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άρη και ο Φώτης Ιωαννίδης μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία του για τον κρίσιμο αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη αφήνοντας πίσω την κακή εμφάνιση και την βαριά ήττα από την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ.
Ένα ευχάριστο νέο για τον Παναθηναϊκό είναι το γεγονός ότι ο Φώτης Ιωαννίδης έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπονήσης της Παρασκευής (25/10). Ο αρχηγός των «πρασίνων» δεν αποκλείεται ακόμα και να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα πρωταθλήματος στην Θεσσαλονίκη.
Η ίδια συνθήκη ισχύει και για τον Φίλιπ Μαξ.
Όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου του Παναθηναϊκού:
«Μετά την αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στην Τσέλσι, οι Πράσινοι προπονήθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο «Γ. Καλαφάτης» και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Άρη (27/10, 18:00).
Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στην χθεσινή αναμέτρηση έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.
Φώτης Ιωαννίδης και Φίλιπ Μαξ συμμετείχαν στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος».
- Ντε Κολό: «Αν κατακτήσουμε τη Euroleague, ίσως αποσυρθώ»
- Γιούργκεν Χάμπερμας: Πέθανε ο «τελευταίος Ευρωπαίος» – Πένθος στην παγκόσμια διανόηση
- Ολυμπιακός: Η 11άδα για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (pic)
- Αντ. Σαμαράς – Κυρ. Μητσοτάκης: Ανοιχτός πόλεμος σε όλα τα πεδία
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο πονοκέφαλος της κυβέρνησης για το έγγραφο Βάρρα σε Βορίδη και ο φόβος της παραγραφής
- Νταϊάνα: Κρυφή επιθυμία να δει τον Χάρι Βασιλιά – «Ο Γουίλιαμ είναι ντροπαλός»



