Άρης: Δεν προπονήθηκε ο Φαμπιάνο, αμφίβολος για Παναθηναϊκό
Ο Φαμπιάνο δεν πήρε μέρος στη σημερινή (22/10) προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Άρη και η συμμετοχή του στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα κριθεί τις επόμενες μέρες.
Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Φαμπιάνο δεν συμμετείχε λόγω ίωσης στο πρόγραμμα εκγύμνασης. Η κατάσταση της υγείας του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού θα επανεκτιμηθεί και η συμμετοχή του στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.
Στην προπόνηση της Τρίτης, που ήταν πρωινή και έγινε στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, το πρόγραμμα περιλάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης κορμού, ασκήσεις συναρμογής και passing game, παιχνίδια κατοχής μπάλας και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι αμυντικής και επιθετικής μετάβασης.
Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό (27/10, 18:00), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League».
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης
«Μετά το ρεπό της Δευτέρας, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.
Στην προπόνηση της Τρίτης, που ήταν πρωινή και έγινε στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, το πρόγραμμα περιλάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης κορμού, ασκήσεις συναρμογής και passing game, παιχνίδια κατοχής μπάλας και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι αμυντικής και επιθετικής μετάβασης.
Στο σημερινό πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Φαμπιάνο Λέισμαν, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.
Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο») ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό (27/10, 18:00), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League».
- Eurobasket U20: «Βαριά» ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Πορτογαλία (43-78)
- Άρης: Κίνηση για τον Βασίλη Τολιόπουλο
- Ο Μπαρτζώκας, το Λας Βέγκας και ο… Τζόουνς Γκαρσία (vids)
- Επιβαρυμένη η Αγγλία ενόψει του ημιτελικού με την Αργεντινή: Ανησυχία στα αγγλικά ΜΜΕ
- Ο Χεζόνια πιέζει την Ρεάλ Μαδρίτης
- Wimbledon: Ο Σίνερ διατήρησε τον τίτλο του! (vids)
- Φρανσίσκο: «Είχα την ίδια οικονομική πρόταση από πέντε ομάδες»
- Πρωταθλητής Ευρώπης στα 100μ. πρόσθιο ο Ντούμας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442