
«Πάτησε» Κωνσταντινούπολη για τη Φενέρμπαχτσε ο Μέις (pic)
Ο Σκάιλερ Μέις έφτασε στην Κωνσταντινούπολη για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε.
Αφίχθη στην Κωνσταντινούπολη ο Σκάιλαρ Μέις για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε.
Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Σκότι Γουίλμπεκιν στην πρεμιέρα της Euroleague, απέναντι στον Ολυμπιακό, στην Πόλη, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αναζητούσε τον αντικαταστάτη του, τον οποίο βρήκε στο πρόσωπο του Σκάιλαρ Μέις.
Ο πρώην NBAer πέρασε από ιατρικές εξετάσεις αμέσως μετά την άφιξή του στην Τουρκία και φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της νέας ομάδας του.
Ο Μέις που πέρυσι φόρεσε τη φανέλα τόσο των Μπλέιζερς όσο και των Λέικερς ίσως να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στη Euroleague απέναντι στον Παναθηναϊκό, την ερχόμενη Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου (20:45), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Euroleague, στην ULKER Sports Arena.
Δεν αποκλείεται, πάντως ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να αποφασίσει πως ο Αμερικανός γκαρντ χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να ενσωματωθεί και να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της.
Η ανάρτηση της Φενέρμπαχτσε
Yeni transferimiz Skylar Mays, @AcibademSaglik Ataşehir Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. ?? pic.twitter.com/BvoDx3zLKQ
— Fenerbahçe Beko (@FBBasketbol) October 19, 2024
Ο Μέις είχε επιλεγεί στο νούμερο 50 του ντραφτ το 2020 μετά την αποφοίτησή του από το LSU, έχει τετραετή εμπειρία στο ΝΒΑ παίζοντας σε Χοκς, Μπλέιζερς και Λέικερς. Σε 105 ματς είχε 4,3 πόντους (34,5% στα τρίποντα), 1,7 ασίστ και 1,2 ριμπάουντ σε 10,6 λεπτά κατά μέσο όρο.
Πέρυσι αγωνίστηκε στο Πόρτλαντ και στους Λέικερς με 9,3 πόντους, 5,5 ασίστ και 2,2 ριμπάουντ σε 22,8 λεπτά ανά αγώνα σε 11 ματς το Νοέμβριο με τους Μπλέιζερς, αλλά στη συνέχεια έχασε τη θέση του.
- Καλλιθέα: Την ξυλοκόπησε άγρια επειδή δεν ήθελε να κρατήσει το παιδί – Τι κατέθεσε η 37χρονη
- Πυρκαγιά σε δύσβατο σημείο στην Πάρνηθα
- Ο Οζγκιούρ Οζέλ ίδρυσε το «Νέο Κόμμα» της Τουρκίας και εξελέγη πρόεδρος – Πήρε μαζί του 90 βουλευτές
- Αποπομπή του εισαγγελέα του ΔΠΔ Καρίμ Καν – Τι συμβαίνει με τα ενεργά εντάλματα σύλληψης
- Έκτακτη σύγκλιση του διυπουργικού οργάνου διαχείρισης κρίσεων στην Γαλλία για την καταστροφική δασική πυρκαγιά
- Πληθωρισμός: Εκρηκτικό μείγμα από πετρελαϊκή κρίση και «Ελ Νίνιο»



