Η Λειψία συνεχίζει να εντυπωσιάζει στη φετινή Bundesliga, περνώντας και από την έδρα της Μάιντς με 2-0 και σκαρφάλωσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στη Γερμανία, έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο από την Μπάγερν Μονάχου. Ο Τσάβι Σίμονς στο 20ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 37΄ο Ορμπάν έκανε δυο τα γκολ της ομάδας του, μετά από επέμβαση του γκολκίπερ των γηπεδούχων.
Στο Λεβερκούζεν η Μπάγερ, «λύγισε» την Άιντραχτ με 2-1 και την προσπέρασε «πατώντας» στην τέταρτη θέση. Η πρωταθλήτρια αν και βρέθηκε να χάνει στο ξεκίνημα από πέναλτι του Μάρμους, κατάφερε να γυρίσει τούμπα το παιχνίδι και να πάρει το τρίποντο. Ο Αντριχ ισοφάρισε γρήγορα για την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο και ο Μπονιφέις πέτυχε το νικητήριο γκολ της Μπάγερ στο 72΄.
Προσωρινά δεύτερη -πάνω από τη Μπάγερν- ανέβηκε η Φράιμπουργκ, που «καθάρισε» με τρία γκολ από το α΄ ημίχρονο την Αουγκσμπουργκ (3-1). Ο Δημήτρης Γιαννούλης αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο για τους ηττημένους, που παραμένουν στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης.
«Ανάσα» πήρε η Χοφενχάιμ, η οποία νίκησε 3-1 την ουραγό Μπόχουμ, με τον τερματοφύλακα Μπάουμαν να αποκρούει στο 89΄ πέναλτι του Ντάσνερ, πριν διαμορφώσει το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις ο Ταμπάκοβιτς, ενώ η Γκλάντμπαχ επικράτησε 3-2 της Χαϊντενχάιμ και βελτίωσε τη βαθμολογική της θέση.
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής:
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά μπορεί να επιλέξει αλλοδαπούς ρέφερι για τα ντέρμπι της Super League, όμως άλλαξε τακτική σχετικά με την παρουσία του στα γήπεδα των αγώνων
Δύο ώρες νωρίτερα, δηλαδή στις 18:00, αντί στις 20:00, θα ξεκινήσει τελικά τη Πέμπτη 2/4, ο τρίτος ημιτελικός της Novibet Volley League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.