
ΠΑΣ Γιάννινα – Καμπανιακός 2-1: Ο Σομποτσίνσκι «λύτρωσε» τους Ηπειρώτες στο 90+1′ (vid)
Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» επικράτησε με 2-1, στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 5ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Super League 2.
Το γκολ του Γιάν Σομποτσίνσκι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων «ξεκόλλησε» τον ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Καμπανιακό κι ολοκλήρωσε μία μεγάλη ανατροπή για τον «Άγιαξ της Ηπείρου», που επικράτησε με 2-1 στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 5ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Super League 2.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 9′ με το γκολ του Φροσύνη έπειτα από λάθος της άμυνας του ΠΑΣ. Οι Γιαννιώτες ωστόσο, έφεραν το ματς στα ίσα με ένα εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι του Βασίλη Μάντζη στο 35′. Ένα από τα καλύτερα γκολ της φετινής σεζόν στην Ελλάδα.
Οι Ηπειρώτες συνέχισαν να πιέζουν και έφτασαν εντέλει στην ανατροπή χάρη στο γκολ του Πολωνού αμυντικού, Γιάν Σομποτσίνσκι, στο 90’+1′, μειώνοντας στους δύο βαθμούς την απόστασή τους απ’ την πρωτοπόρο ΑΕΛ.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Πομς): Αθανασίου, Χάινριχ, Πάνος (79′ Αθανασίου), Σόρια, Ρίντερ, Σομποτσίνσκι, Μπεγκάλα (72′ λ.τ Καλέμι), Τζίνο, Σέποβιτς, Νικολιάς (79′ Κύρκος), Μάντζης (90+4′ Λεό).
Καμπανιακός (Γεωργιάδης): Γιακουμής, Π. Καθάριος (78′ Μανιός), Γαρύφαλλος (53′ Πέττας), Σαρβανίδης (78′ Παπακωνσταντίνου), Έππας, Κολλάρας, Ν. Καθάριος (70′ Ντουμάνης), Φροσύνης, Κωτσόπουλος, Σέχου, Παπαστεριανός.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2:
ΠΑΣ Γιάννινα-Καμπανιακός 2-1
ΠΑΟΚ Β’-Διαγόρας 19/10
Μακεδονικός-Καβάλα 20/10
ΠΟΤ Ηρακλής-Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 20/10
Νίκη Βόλου-ΑΕΛ 21/10
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 4 αγώνες)
1. ΑΕΛ 12
2. ΠΑΣ Γιάννινα 10 -5αγ.
2. ΠΑΟΚ Β΄ 8
4. Μακεδονικός 7
5. Καμπανιακός 6 -5αγ.
6. Καβάλα 3
. Νίκη Βόλου 3
8. ΠΟΤ Ηρακλής 2
. Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 2
. Διαγόρας Ρόδου 2
- Άνοιξη: Η καλύτερη εποχή για νέα πράγματα
- ΥΠΕΝ: «Παράθυρο» για χτίσιμο σε περιοχές Natura
- Κακοκαιρία: Συνεχίζεται η επέλαση της Erminio – Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα
- Συνταγή: Ζυμαρικά με κρέμα, μανιτάρια, κοτόπουλο και βούτυρο
- Διάγγελμα Τραμπ με απειλές στο Ιράν και θριαμβολογίες αλλά χωρίς σαφές χρονοδιάγραμμα για τερματισμό του πολέμου
- Βάλε χρώμα στο πιάτο σου: Οι τροφές – ασπίδα του οργανισμού




