Τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ θα τιμήσει η Super League σε όλα τα ματς της 8ης αγωνιστικής.
Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια, πριν από τη σέντρα των αγώνων θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παίκτη του Παναθηναϊκού και της Εθνικής που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 31 ετών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:
Σε όλους τους αγώνες της 8ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, πριν την έναρξη του κάθε αγώνα, στη μνήμη του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της Εθνικής Ελλάδας, Τζορτζ Μπάλντοκ.
Στη μνήμη του George… Σε όλους τους αγώνες της 8ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, πριν την έναρξη του κάθε αγώνα, στη μνήμη του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της Εθνικής Ελλάδας, Τζορτζ Μπάλντοκ.#slgrpic.twitter.com/UG3Hlg8Mvy
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
LIVE: Κηφισιά - Πανσερραϊκός. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά - Πανσερραϊκός, για την πρώτη αγωνιστική των playouts της Super League.