Συνεχίζεται η 2η αγωνιστική της GBL με μία πολύ δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη. Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο ΣΕΦ στις 17:15 (ΕΡΤ3) με στόχο να δώσουν συνέχεια στις νίκες, θέλοντας ταυτόχρονα να βρουν χημεία και αυτοματισμούς μέσα από το παιχνίδι.
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να κάνει το 2/2 στο πρωτάθλημα μετά τη νίκη απέναντι στο Λαύριο (75-93) ενώ ο Άρης ψάχνει την πρώτη του νίκη, αφού στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 59-70 από την ΑΕΚ.
Οι ερυθρόλευκοι δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τους τραυματίες Νίκολα Μιλουτίνοφ και Κίναν Έβανς, ενώ με ενδιαφέρον αναμένονται οι επιλογές που θα κάνει στην λίστα των ξένων, αφού έχει γυρίσει πλέον και ο Μουστάφα Φαλ.
Ο Άρης προέρχεται και από την μεσοβδόμαδη νίκη του επί της Λιετκαμπέλις στο Eurocup που ήταν η πρώτη του ευρωπαϊκή επικράτηση για φέτος, ενώ και ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την πρώτη του νίκη επί της Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά μπορεί να επιλέξει αλλοδαπούς ρέφερι για τα ντέρμπι της Super League, όμως άλλαξε τακτική σχετικά με την παρουσία του στα γήπεδα των αγώνων
Δύο ώρες νωρίτερα, δηλαδή στις 18:00, αντί στις 20:00, θα ξεκινήσει τελικά τη Πέμπτη 2/4, ο τρίτος ημιτελικός της Novibet Volley League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.