Εκλογές ΗΠΑ: Ο Τραμπ απέκλεισε οριστικά το ενδεχόμενο δεύτερης τηλεμαχίας με τη Χάρις
«Η Κάμαλα ξεκαθάρισε χθες ότι δεν θα έκανε κάτι διαφορετικό από τον Τζο Μπάιντεν, επομένως δεν υπάρχει τίποτα προς συζήτηση», ξέκοψε ο Τραμπ.
Ο Ντόναλντ Τραμπ απέκλεισε οριστικά σήμερα Πέμπτη το ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε δεύτερη τηλεμαχία με την Κάμαλα Χάρις, αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου (φωτογραφίες τους, επάνω, από το Reuters/Marco Bello, Jeenah Moon).
«Δεν υπάρχει τίποτα προς συζήτηση» ξεκαθάρισε ο Τραμπ
«Δεν θα υπάρξει ρεβάνς», υπογράμμισε ο ρεπουμπλικάνος μεγιστάνας σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Truth Social, απορρίπτοντας έτσι προτάσεις των CNN και Fox News για διοργάνωση ντιμπέιτ μεταξύ των δύο υποψηφίων για την προεδρία των ΗΠΑ.
«Η Κάμαλα ξεκαθάρισε χθες ότι δεν θα έκανε κάτι διαφορετικό από τον Τζο Μπάιντεν, επομένως δεν υπάρχει τίποτα προς συζήτηση», ανέφερε ο Τραμπ, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.
Εναν άσο στο μανίκι…
Σε χθεσινή δημοσκόπηση των Reuters/Ipsos, η δημοκρατική υποψήφια για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις, προηγείται του Ντόναλντ Τραμπ, με 46% έναντι 43%.
Αν και μια σειρά ερευνών επιβεβαιώνει το δημοκρατικό προβάδισμα, οι Ρεπουμπλικάνοι φαίνεται να έχουν έναν άσο στο μανίκι τους.
Περισσότεροι ψηφοφόροι αυτοαποκαλούνται Ρεπουμπλικάνοι παρά Δημοκρατικοί, υποδηλώνοντας ότι το «Μεγάλο Παλαιό Κόμμα» κατάφερε για πρώτη φορά εδώ και τρεις δεκαετίες να έχει το πάνω χέρι στον δείκτη της κομματικής ταύτισης, δηλαδή το πολιτικό κόμμα με το οποίο συνδέεται ένα άτομο.
«Αυτή η εξέλιξη δίνει στον τέως πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ ένα σημαντικό διαρθρωτικό πλεονέκτημα στις εκλογές του Νοεμβρίου» αναφέρει η The Wall Street Journal (περισσότερα εδώ).
- Ο έρωτας της Τζέιν Φόντα και του Τεντ Τέρνερ – «Η ζωή είναι πολύ σύντομη για τσακωμούς»
- Τρόφιμα: Τι έδειξαν οι έλεγχοι για υπολείμματα φυτοπροστατευτικών προϊόντων
- Κρουαζιερόπλοιο MV Hondius: Εν πλω προς τα Κανάρια – «Όλοι θα μείνουν μέσα μέχρι την άφιξη των αεροσκαφών»
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 22χρονος που έτρεχε με 162 χλμ στην εθνική οδό
- Εγκαινιάστηκε το πρώτο Αυτοδιοικητικό-Επιχειρηματικό Κέντρο στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης
- Παράπονα του Κομπανί για τη διαιτησία: «Πολλές αποφάσεις εναντίον μας»
- «Η γη της ελιάς»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- «Κιβωτός του Κόσμου»: Να κάτσουν στο εδώλιο ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα για οικονομικά αδικήματα ζητά ο εισαγγελέας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 07.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442