Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ντιμπέιτ με Ανδρουλάκη ζήτησε ο Δούκας – «Σημαντικό να κάνουμε έναν ζωντανό διάλογο»
«Είναι σημαντικό να κάνουμε έναν ζωντανό και παραγωγικό διάλογο για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ και της χώρας» είπε ο κ. Δούκας ζητώντας ντιμπέιτ από τον Ανδρουλάκη
Τη διεξαγωγή ντιμπέιτ ζήτησε ο Χάρης Δούκας, ο οποίος, μαζί με τον Νίκο Ανδρουλάκη, πέρασαν στον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
«Μόλις επικοινώνησα με την ΕΡΤ και ζήτησα τη διεξαγωγή debate» σημείωσε ο κ. Δούκας σε ανάρτησή του.
«Είναι σημαντικό για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ» το ντιμπέιτ λέει ο Δούκας
«Είναι σημαντικό να κάνουμε έναν ζωντανό και παραγωγικό διάλογο για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και της χώρας» συμπλήρωσε ο κ. Δούκας.
Μόλις επικοινώνησα με την ΕΡΤ και ζήτησα τη διεξαγωγή ντιμπέιτ. Είναι σημαντικό να κάνουμε έναν ζωντανό και παραγωγικό διάλογο για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και της χώρας.
— Haris Doukas (@h_doukas) October 7, 2024
Η διαφορά Ανδρουλάκη-Δούκα στον πρώτο γύρο
Ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Δούκας τερμάτισαν πρώτοι στον χθεσινό πρώτο γύρο των εκλογών και ετοιμάζονται για την τελική αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής.
Σύμφωνα με τα οριστικά αποτελέσματα των εκλογών, ο Νίκος Ανδρουλάκης έλαβε συγκεκριμένα 89.288 ψήφους και ποσοστό 29,64%, ενώ ο Χάρης Δούκας ήρθε δεύτερος με 64.490 ψήφους και ποσοστό 21,41%.
Και οι δύο μπαίνουν στην κούρσα για τον β’ γύρο με τη μεταξύ τους διαφορά να διαμορφώνεται – σύμφωνα με τα χθεσινά αποτελέσματα – στις 8,23 μονάδες (24.798 ψήφοι).
- Τζέφρι Επσταϊν: Για πρώτη φορά ο πρώην πρίγκιπας Αντριου και ο Μάντελσον εμφανίζονται μαζί του σε φωτογραφία
- ΚΚΕ: Με πρόσχημα την κακοποίηση των παιδιών, προωθείται η παρακολούθηση των πάντων από την ΕΕ
- Ιράν: Τον «πρίγκιπα διάδοχο» Παχλαβί ευγνωμονεί ο Ζελένσκι – Συνάντηση στο Παρίσι
- Το Ιράν απειλεί να πλήξει πετρελαϊκές υποδομές στην περιοχή μετά τις απειλές Τραμπ για τη νήσο Χαργκ
- Βολιβία: Ουρουγουανός βαρόνος ναρκωτικών, από τους πλέον καταζητούμενους, εκδίδεται στις ΗΠΑ
- Ιράν: «Σύντομα» τα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ θα συνοδεύουν τάνκερ στα Στενά του Ορμούζ, δηλώνει ο Τραμπ



