
Ο Ράλλης σκόραρε και «έπιασε» το ρεκόρ του Χούντελαρ (vid)
Ο Δημήτρης Ράλλης σκόραρε για δεύτερο σερί αγώνα με τη φανέλα της Χέρενφεν στο ολλανδικό πρωτάθλημα, με τον 19χρονο να «ισοφαρίζει» το ρεκόρ του Χούντελαρ.
Ο ελληνικής καταγωγής με ολλανδική υπηκοότητα, Δημήτρης Ράλλης, πέτυχε το γκολ της ομάδας του σκοράροντας, έτσι, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με την φανέλα της Χέρενφεν.
Οι «καρδούλες» αν και έμειναν νωρίς πίσω στο σκορ στον αγώνα με την Τσβόλε πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης με τον 19χρονο επιθετικό και «κράτησαν» το σκορ και μαζί τον βαθμό της ισοπαλίας.
DIMITRIS RALLIS ????(2005) DRAWS LEVEL!
?️ @GoalsXtrapic.twitter.com/KgU2OHGwkU— Football Report (@FootballReprt) October 6, 2024
Μάλιστα, σύμφωνα με την Opta, ο 19χρονος επιθετικός έγινε μόλις ο πέμπτος παίκτης στην ιστορία του ολλανδικού συλλόγου που σκοράρει στα πρώτα του δύο ματς ως βασικός, βάζοντας το όνομά του ανάμεσα στους Μάαρτεν Ντε Γιονγκ, Αλόνφο Άλβες, Μπέντζαμιν Νίγκρεν και φυσικά του Κλας Γιαν Χούντελαρ.
2 – Dimitris Rallis is the fifth player to score in each of his first two starts for sc Heerenveen in the Eredivisie, after Maarten de Jong, Klaas Jan Huntelaar, Afonso Alves and Benjamin Nygren. Elite. pic.twitter.com/6sFIKJQMWL
— OptaJohan (@OptaJohan) October 6, 2024
- Εγκύκλιος του υπουργείου Υγείας για τον καύσωνα – Τι πρέπει να κάνουμε σε περίπτωση θερμοπληξίας
- ΕΝΦΙΑ: Τι αλλάζει στον υπολογισμό του φόρου από το 2027
- Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τη Ναϊμέγκεν στον 3ο προκριματικό του Champions League
- Τουρκία και ψευδοκράτος γιορτάζουν τα 52 χρόνια της εισβολής – Επιμένουν στο αφήγημα της «ειρηνευτικής επιχείρησης»
- «Αυτή η ομάδα κατακτά ξανά τις καρδιές του κόσμου» – Χαβιέ Μπαρδέμ και βασιλιάς Φελίπε στο Μουντιάλ
- Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αθηναίων

