Γκέλα ολκής για τη Λεβερκούζεν (2-2) – Μεγάλη νίκη της Ουνιόν κόντρα στην Ντόρτμουντ (2-1)
Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε η Λεβερκούζεν εντός έδρας απέναντι στην ουραγό Χόλσταϊν Κίελ (2-2) – Μεγάλη νίκη για την Ουνιόν κόντρα στην Ντόρτμουντ στο Βερολίνο (2-1).
Η πρωταθλήτρια Μπάγερ Λεβερκούζεν συνεχίζει να προβληματίζει με τις εμφανίσεις της, με την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο να μένει στο ισόπαλο 2-2 με τη Χόλσταϊν Κίελ για την 6η αγωνιστική της Bundesliga, ενώ η Ουνιόν Βερολίνου ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι με την Ντόρτμουντ, επικρατώντας των Βεστφαλών με 2-1.
Αν και προηγήθηκε νωρίς με δύο γκολ, η πρωταθλήτρια δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στους νεοφώτιστους και πέταξε στα σκουπίδια ακόμα δύο βαθμούς στην προσπάθεια της υπεράσπισης του τίτλου. Οι γηπεδούχοι βρήκαν πολύ νωρίς το προβάδισμα με τον Μπόνιφεϊς στο 4′ και τον Χόφμαν στο 8′ να κάνουν το 2-0. Στο 27′ ακυρώθηκε και δεύτερο γκολ του Νιγηριανού επιθετικού για οφσάιντ, με χρήση VAR.
Στη τελευταία φάση του ημιχρόνου έγινε το 2-1. Ο Χόλτμπι εκτέλεσε κόρνερ, ο Γκέσβιλ νίκησε στον αέρα τον Άντριχ και μείωσε για την ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και το γκολ της ισοφάρισης στο 69ο λεπτό, με τον Αρπ να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι για το 2-2. Στη συνέχεια η Λεβερκούζεν κυριάρχησε, έψαξε το γκολ της νίκης αλλά αυτήν τη φορά η τύχη δεν χαμογέλασε στην ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο.
Η Ουνιόν επικράτησε με 2-1 της Ντόρτμουντ στο Βερολίνο και την προσπέρασε στη βαθμολογία. Ο Φογκτ έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 26′, ενώ ο Βέρτσεσεν έκανε το 2-0 στην εκπνοή του ημιχρόνου. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Νούρι Σαχίν ήταν να μειώσει στο 62ο λεπτό με τον Ριέρσον.
Στα άλλα δύο παιχνίδια, που πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου, η Φράιμπουργκ επικράτησε εκτός έδρας της Βέρντερ Βρέμης με 1-0. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε ο Ντόαν στο 75′. Διπλό και την Βόλφσμπουργκ, που επικράτησε της Μπόχουμ με 3-1. Ένα γκολ ο Τόμας, δύο ο Βιντ για τους νικητές.
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Η διοίκηση του γερμανικού συλλόγου ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάνει πρόταση στον Αιγύπτιο στράικερ της Λίβερπουλ. Νέο μπάσιμο της Αλ Ιτιχάντ για την απόκτηση του παίκτη
LIVE: ΑΕΚ – Μπανταλόνα. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Μπανταλόνα για τα προημιτελικά του Basketball Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.
Η ιστορία του Έντιν Τζέκο, δεν είναι απλώς μια αθλητική διαδρομή, είναι ένας θρίαμβος της ζωής απέναντι στον θάνατο. Στα 40 του χρόνια, το «παιδί του πολέμου», ο λαβωμένος ηγέτης της Βοσνίας δεν οδήγησε απλώς τη χώρα του στο Μουντιάλ, οδήγησε τις μνήμες μιας ολόκληρης γενιάς στο φως.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά μπορεί να επιλέξει αλλοδαπούς ρέφερι για τα ντέρμπι της Super League, όμως άλλαξε τακτική σχετικά με την παρουσία του στα γήπεδα των αγώνων