«Έξω φρενών» ο Γκουαρντιόλα με την Premier League: «Δεν επέτρεψαν να μετατεθούν οι πρώτοι αγώνες μας»
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα τόνισε πως η Μάντσεστερ Σίτι ζήτησε από την Premier League να αναβληθούν οι δύο πρώτοι αγώνες των «πολιτών» εξαιτίας του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.
Το ποδοσφαιρικό καλεντάρι είναι ήδη επιβαρυμένο με πολλούς αγώνες και μεγάλη κόπωση για τους ποδοσφαιριστές και αυτό είναι κάτι που δυσανασχετεί τόσο τους ίδιους, όσο φυσικά και τους προπονητές.
Στις 13 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, με τη συμμετοχή 32 ομάδων, στο οποίο θα συμμετάσχει και η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα.
Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του ζήτησε να αναβληθούν οι δύο πρώτοι αγώνες στο επόμενο πρωτάθλημα, ώστε να υπάρξει το απαιτούμενο διάστημα ξεκούρασης, όμως η Premier League αρνήθηκε.
Οι δηλώσεις του Γκουαρντιόλα
«H Premier League δεν επέτρεψε να μετατεθούν οι δύο πρώτοι αγώνες. Νομίζω πως η Μάντσεστερ Σίτι ζήτησε να μετατεθούν οι αγώνες για μία, δύο ή τρεις εβδομάδες, ώστε να κάνουμε διακοπές μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Όμως δεν επετράπη. Αν είπε η Premier League ναι σ’ εμάς; Όχι, απολύτως, όχι», είπε χαρακτηριστικά ο Γκουαρντιόλα.
Όσο για τους ποιους παίκτες θα παρατάξει στο μεγάλο event του καλοκαιριού τόνισε: «Δεν έχω τώρα απάντηση, αλλά θα πάρουμε αποφάσεις με την κοινή λογική».
Βέβαια, σύμφωνα με το BBC, η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει καταθέσει κάποια πρόταση αναβολής στην Premier League για την επόμενη σεζόν.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά μπορεί να επιλέξει αλλοδαπούς ρέφερι για τα ντέρμπι της Super League, όμως άλλαξε τακτική σχετικά με την παρουσία του στα γήπεδα των αγώνων
Δύο ώρες νωρίτερα, δηλαδή στις 18:00, αντί στις 20:00, θα ξεκινήσει τελικά τη Πέμπτη 2/4, ο τρίτος ημιτελικός της Novibet Volley League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.