Θρήνος για τον Μίλτο Τεντόγλου: «Έφυγε» ο παππούς του
Στο πένθος έχει βυθίστηκε η οικογένεια του Μίλτου Τεντόγλου, καθώς ο παππούς του κορυφαίου Έλληνα αθλητή «έφυγε» από τη ζωή.
Η μεγάλη αδυναμία του Μίλτου Τεντόγλου δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή, καθώς ο παππούς του και συνονόματος του, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.
Ο παππούς του κορυφαίου Έλληνα αθλητή και χρυσού ολυμπιονίκη στο Παρίσι, αλλά και στο Τόκιο άφησε την τελευταία του πνοή τις τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου, με το δέσιμο μεταξύ του ιδίου και του δις χρυσού Ολυμπιονίκη σε Τόκιο και Παρίσι να είναι πολύ μεγάλο.
Τον συνόδευε σε αγώνες
Ο παππούς του αποτελούσε τον άνθρωπο που τον συνόδευε σε πολλές αποστολές του στο εξωτερικό και την Ελλάδα για να παρακολουθήσει δια ζώσης τους αγώνες του.
Αξίζει να σημειωθεί πως η κηδεία θα γίνει το μεσημέρι του Σαββάτου (05/10, 12:00) στον τόπο καταγωγής του, την Πηγαδίτσα Γρεβενών.
Φωτογραφία του Τεντόγλου με τον παππού του

- Μουντιάλ 2026: Ισπανός πιλότος «γλέντησε» Αργεντινούς επιβάτες μετά τη λήξη του τελικού (vid)
- Ντε Λα Φουέντε: Ο πιο φθηνός πρωταθλητής
- Ρόντμαν για ΛεΜπρόν: «Ο ευκολότερος παίκτης που θα μπορούσα να μαρκάρω»
- Ο Έλι Οκόμπο μίλησε για τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε πέρσι στη Μονακό
- Κλοπ: «Επιστρέφω στο Βερολίνο για να υπογράψω στην Εθνική Γερμανίας»
- Εθνική Αργεντινής: Ο πιθανός αντικαταστάτης του Σκαλόνι σε περίπτωση που αποχωρήσει
- «Ο Χεζόνια ενημέρωσε πως αποχωρεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης» (pic)
- Ισπανία: «Πλημμύρισαν» από κόσμο οι δρόμοι της Μαδρίτης στην υποδοχή της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας (vids+pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-MKv9gQHpICM-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442