
Στην Κωνσταντινούπολη αρχίζει η νέα Euroleague για τον Ολυμπιακό
Ο Ολυμπιακός ξεκινάει τη νέα σεζόν στη Euroleague από την Τουρκία, όπου αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε (4/10, 20.30).
Ο Ολυμπιακός ξεκινάει τη νέα του σεζόν στην Euroleague από την Τουρκία, αντιμετωπίζοντας τη Φενέρμπαχτσε (04/10, 20:30), με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μετρά μια σημαντική επιστροφή.
Oι ερυθρόλευκοι είδαν τον Σακίλ ΜακΚίσικ να επιστρέφει στη 12άδα της ομάδας.
Ο Αμερικανός είχε κριθεί ανέτοιμος για τα δύο παιχνίδια του Σούπερ Καπ απέναντι σε Περιστέρι και Παναθηναϊκό, επιστρέφει στην αποστολή του Γιώργου Μπαρτζώκα για το πρώτο τζάμπολ στην Euroleague στην Κωνσταντινούπολη.
Ποιοι θα μείνουν εκτός
Αντίθετα ο Μήτρου Λονγκ δεν ακολούθησε την αποστολή καθώς έμεινε στην Αθήνα κοντά στην γυναίκα του, η οποία έφερε στον κόσμο το παιδί τους και αποφασίστηκε να μείνει πίσω για να βιώσει αυτές τις πρώτες όμορφες στιγμές.
Εκτός παραμένουν για τον Ολυμπιακό οι τραυματίες, Μουστάφα Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Κίναν Έβανς.
Στην αντίπερα όχθη και στην Φενέρμπαχτσε θα υποδεχτεί τους ερυθρόλευκους στην Πόλη και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετρά μια πολύ σημαντική απώλεια από το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Ο λόγος για τον Ταρίκ Μπιμπέροβιτς, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος για το αυριανό παιχνίδι.
Από εκεί και πέρα, ο «Σάρας» θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του για την πρεμιέρα της Euroleague.
- Πετρέλαιο: Οι ΗΠΑ αυξάνουν τις γεωτρήσεις και την παραγωγή πετρελαίου
- Νίγηρας: 16 στρατιωτικοί σκοτώθηκαν σε «τρομοκρατική» επίθεση
- H απονομή στην Ισπανία – Δεν έφευγε από το πλάνο ο Τραμπ μέχρι να σηκώσει ο Ρόδρι την κούπα (vids)
- Μία εικόνα, χίλιες λέξεις: Τα δάκρυα του Μέσι μετά τον χαμένο τελικό της Αργεντινής [βίντεο]
- Οδύσσεια: Εισπράξεις 124,5 εκατ. δολαρίων το Σαββατοκύριακο σε ΗΠΑ και Καναδά
- Η παράδοση του… στέμματος: Αγκαλιά Μέσι – Γιαμάλ μετά τον τελικό (vid, pics)

