
ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτική Γραμματεία σε Αντώναρο: Ή ανακαλείς ή στο Πειθαρχικό
Το θέμα συζητήθηκε μετά την πρόθεση Ζαχαριάδη να παραπέμψει τον Αντώναρο στην Επιτροπή Δεοντολογίας, με την Πολιτική Γραμματεία να λαμβάνει ξεκάθαρη θέση στέλνοντας την υπόθεση επίσημα στο Πειθαρχικό
«Ή ανακαλείς ή στο Πειθαρχικό», διαμηνύει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ στον Ευάγγελο Αντώναρο, για την αναφορά του σε «χουντικές αντιλήψεις» με αφορμή την την οδηγία που εστάλη στις κομματικές οργανώσεις να μην αξιοποιούν τις επίσημες σελίδες τους για προβολή συγκεκριμένου υποψηφίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να ζητήσει από τον Ευάγγελο Αντώναρο να ανακαλέσει τα περί «χουντικών αντιλήψεων», κάτι που ζήτησαν αρκετά μέλη του οργάνου.
«Αναφορές για χούντες είναι προσβλητικές για το χώρο»
Το θέμα συζητήθηκε εκτενώς σήμερα (3/10) μετά την πρόθεση του Κώστα Ζαχαριάδη να παραπέμψει τον κ. Αντώναρο στην Επιτροπή Δεοντολογίας, με την Πολιτική Γραμματεία να λαμβάνει ξεκάθαρη θέση στέλνοντας την υπόθεση επίσημα στην Επιτροπή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας θα αναγράφεται ότι «αναφορές για χούντες είναι προσβλητικές για το χώρο και δεν έχουν καμία θέση σε αυτόν», ενώ σε περίπτωση που δεν υπάρξει ανασκευή από την πλευρά του Ευάγγελου Αντώναρου, τότε θα ενεργοποιηθεί το πειθαρχικό του κόμματος, του οποίου προΐσταται ο Γιάννης Μπενίσης.
- Ιστορικό χαμηλό 43 ετών για τα Στρατηγικά Αποθέματα Πετρελαίου των ΗΠΑ
- Ιράν: Πλήγματα του στρατού σε βάση των ΗΠΑ στο Κουβέιτ – Χτυπήθηκε τάνκερ στα Στενά του Ορμούζ
- Ο Τραμπ υπέγραψε επιπλέον δασμούς 50% σε σειρά προϊόντων του Καναδά
- Ισραήλ: Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα ζητούν την απελευθέρωση των φυλακισμένων παλαιστίνιων επαγγελματιών υγείας
- Ο Ρούμπιο ανακοίνωσε την «δημοκρατική μετάβαση» στη Βενεζουέλα στις αρχές Αυγούστου
- Ουκρανία – Ρωσία: Τουλάχιστον 14 νεκροί σε εκατέρωθεν επιθέσεις

