Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με την Μπράγκα (03/10, 19:45) για την δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Europa League.
Οι Ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (2/10) υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο έμπειρος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με την πορτογαλική ομάδα.
Σε αυτή βρίσκονται κανονικά οι Γιώργος Μασούρας, Ζέλσον Μαρτίνς και Λορέντζο Πιρόλα, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν το τελευταίο διάστημα και τέθηκαν στη διάθεση του έμπειρου προπονητή για το παιχνίδι με την Μπράγκα. Στην αποστολή βρίσκονται επίσης οι Χρήστος Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας, οι οποίοι είχαν ξεκινήσει βασικοί στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Παναθηναϊκός και άλλες πέντε ομάδες οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα πλέι οφ της Euroleague, μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Γιατί αγόρασε το 100% των μετοχών της ισπανικής UE Cornellà. Ο έλεγχος τριών ομάδων σε 3 διαφορετικές χώρες, η Ιντερ Μαϊάμι και η επέκταση της επιχειρηματικής του δραστηριότητας σε real estate, τεχνολογία, οι δαιδαλώδεις συμφωνίες με μερίσματα, και η χρήση του όνοματός του για την (πλουσιοπάροχη) επόμενη ημέρα.
Η ΑΕΚ στο 51’ έκανε το 3-0 με τον Ζίνι και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά στο 60’ η Ράγιο μείωσε σε 3-1 και πήρε και πάλι το προβάδισμα για την πρόκριση.
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αρμάνι, χάρη στην οποία καπάρωσε και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.