Στα Φάρσαλα συνεχίστηκε η θρυλική περιοδεία των ευρωπαϊκών τροπαίων του Conference League και του Youth Legue, που κατέκτησε την περσινή σεζόν ο Ολυμπιακός.
Αρκετός κόσμος έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Θεσσαλίας, όπου οι φίλαθλοι του Θρύλου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις δύο ευρωκούπες του συλλόγου.
Ο κόσμος του Ολυμπιακού έδειξε ξανά τη στήριξή του στα τμήματα του Ερασιτέχνη, με την αγορά της συλλεκτικής κάρτας φιλάθλου για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού και την κάρτα μέλους.
Η θρυλική περιοδεία θα συνεχιστεί την Τετάρτη στον Πόρο.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ευχαριστημένος για το ότι βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει μια σπουδαία νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν, δήλωσε ο Κωνσταντής Τζολάκης στο επίσημο κανάλι των «ερυθρόλευκων» στο Youtube.