Γλυφάδα: Πλημμύρισε απειλές το TikTok για τις ανήλικες που ξυλοκόπησαν την 14χρονη
Το ΤikΤok γέμισε βίντεο, φωτογραφίες και τα προσωπικά στοιχεία των τριών κοριτσιών που έστησαν την ενέδρα στην 14χρονη στην Γλυφάδα
Εκτοξεύει απειλές και παραμένει αμετανόητη η ανήλικη που ξυλοκόπησε άγρια με την παρέα της την 14χρονη στη Γλυφάδα.
«Ήταν που ήμασταν και την προηγούμενη φορά θα πάμε να την γα… στο ξύλο, να πεθάνει, αλήθεια θα πεθάνει, στο ορκίζομαι, να πείτε συλλυπητήρια στους γονείς της από τώρα, τώρα όμως γιατί θα είναι πολύ αργά, γι’ αυτό όποτε περιμένετε τώρα την κηδεία της γιατί έχει πεθάνει», ακούγεται να λέει σε ηχητικό ντοκουμέντο.
«Είναι κάτι που επιβεβαιώνει τους φόβους μας όπως τους είχαμε αναφέρει και πριν από λίγες ημέρες ότι φοβόμαστε μια τρίτη επίθεση. Δεν ξέρουμε πως θα διαχειριστούμε την φυσική του ασφάλεια, βγαίνοντας από το σπίτι. Γιατί όταν κάποιος εκφράζει την πρόθεση του να δολοφονήσει κάποιον, είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό στην ψυχούλα του παιδιού μας. Φαντάζομαι του προκαλεί ένα τρόμο», είπε ο πατέρας της 14χρονης που ξυλοκοπήθηκε στη Γλυφάδα.
Αυτόκλητοι «εκδικητές»
Και ξαφνικά το ΤikΤok γέμισε από τη μια νέες απειλές και κάλεσμα για νέα επίθεση σε βάρος της 14χρονης κι από την άλλη αυτόκλητους «εκδικητές» που δημοσιεύουν βίντεο, φωτογραφίες και τα προσωπικά στοιχεία των τριών κοριτσιών που έστησαν την ενέδρα στην 14χρονη στην Γλυφάδα, επιθυμώντας τον εξευτελισμό και την τιμωρία τους.
«16χρονών μένει μόνη της Γλυφάδα… το τηλ της είναι… ο μπαμπάς της είναι… », «μάθαμε πού μένει και πάμε για έκπληξη…», «…πως νιώθεις που σε ψάχνουν όλοι και από Δευτέρα θα έχεις 300 άτομα έξω από το σχολείο;», αναφέρεται σε ένα από τα δεκάδες βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.
Ομάδες ανηλίκων έχουν ανοίξει βεντέτα με τις τρεις κοπέλες που χτύπησαν το 14χρονο κορίτσι ενώ παράλληλα, αναζητούν όσους συμμετείχαν στην επίθεση. Χρησιμοποιώντας ακόμα και παραπλανητικά βίντεο, όπως ότι δήθεν τις βρήκαν και τις χτύπησαν, εικόνες όμως, που δεν είναι αληθινές και έχουν μοναδικό στόχο να υποκινήσουν σε βία.
Ξυλοδαρμός στη Γλυφάδα: Αδιανόητες απειλές
Παρά τα όσα συμβαίνουν ωστόσο, εκείνες που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό της 14χρονης, δεν φαίνεται να πτοούνται.
«Ό,τι είπα ισχύει, αύριο θα είναι πεθαμένη η φίλη σας. Είναι ήδη στο νοσοκομείο με μελανιές και νομίζω έχει βγει, δεν ξέρω. Και θα δείτε τώρα στις ειδήσεις αύριο, την φίλη σας με μελανιές, ε, το μαχαίρι λογικά θα τρυπήσουμε στο κεφάλι της, δεν ξέρουμε, αυτά… περιμένετε».
Στο συγκεκριμένο ηχητικό, γίνεται λόγος για μαχαίρι. Η κατάσταση είναι πλέον εκτός ελέγχου. Και οι απειλές δεν έχουν τέλος.
«Υπάρχει από την άλλη πλευρά ότι να μαζευτούνε διάφοροι άγνωστοι να σκοτώσουν αυτές που προκάλεσαν το κακό στην κόρη μου, το μήνυμα μου είναι ότι η βία δεν απαντά με βία, ο εκφοβισμός δεν θα λυθεί με εκφοβισμό», είπε ο πατέρας της 14χρονης που ξυλοκοπήθηκε στη Γλυφάδα.
Παρά τα λόγια του πατέρα της 14χρονης, στο Τiktok το αίσθημα αντεκδίκησης έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, με τους ανήλικους χρήστες να επιθυμούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους.
Τα όσα συμβαίνουν προκάλεσαν την παρέμβαση στην της δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με τα δεκάδες βίντεο και τις αναρτήσεις μίσους στα social media να βρίσκονται πλέον στο μικροσκόπιο των Αρχών προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι χρήστες.
- Ανεξάρτητος από σήμερα ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος – Αποχώρησε από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ
- Νέα κοινωνική δομή ετοιμάζεται στο Δήμο Αθηναίων
- Ο Τζόουνς Γκαρσία σχολίασε ξανά σε ανάρτηση του Μοντέρο για τον Ολυμπιακό (pic)
- «Εκτέλεση εν ψυχρώ»: Γιγαντοπανό της ΚΝΕ στη Βουλή για τον 20χρονο στο Άργος
- Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο καλοκαίρι με την κόρη της – Οι φωτογραφίες στην Πάρο
- Οι ΗΠΑ απαγόρευσαν την επιστροφή Αμερικανών από τον Κονγκό – Στέλνουν πολίτες με Έμπολα σε τρίτες χώρες
- Νέα Αριστερά: Να κληθεί ο Ντίλιαν να δώσει τα έγγραφα για την προμήθεια του Predator στην ΕΥΠ
- ΚΚΕ: Να ανασυρθεί η υπόθεση των υποκλοπών από το αρχείο – Όχι στην παραπέρα συγκάλυψη ευθυνών κυβέρνησης και Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442