Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα Κυριακή σε εκκλησία στην περιοχή της Καλλιθέας.
Όλα άρχισαν στις 8 το πρωί όταν η εκκλησία ετοιμαζόταν για την Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία.
Τι συνέβη στην εκκλησία της Καλλιθέας
Ένας ιερέας, εκ των δύο εφημερίων του ναού, βρισκόταν με ανοιχτή την πόρτα στο γραφείο, πίσω ακριβώς από το παγκάρι με τα κεριά.
Κάποια στιγμή εισέρχεται στο ναό μια οικογένεια, με τον πατέρα να πλησιάζει το παγκάρι, να παίρνει τρία κεριά και να ρίχνει κάτι μέσα στο παγκάρι, σύμφωνα με πληροφορίες από το ekklisiaonline.
Ο ιερέας εκείνη τη στιγμή άρχισε να ωρύεται, σηκώθηκε όρθιος πλησίασε το σημείο και ζήτησε να ανοίξουν αμέσως το παγκάρι. Εκεί διαπιστώθηκε ότι ο άνθρωπος είχε αφήσει ένα ψεύτικο σοκολατάκι σε σχήμα ευρώ
Το γεγονός αυτό εξόργισε τον Ιερέα ο οποίος τον πλησίασε του ζήτησε το λόγο, λέγοντάς του πως είναι η δεύτερη φορά που κάνει κάτι παρόμοιο ενώ τον έσπρωξε και τον πρόσταξε να φύγει αμέσως από την Εκκλησία γιατί εμπαίζει τον Θεό με αυτή τη στάση.
Ο άνδρας αντέδρασε στην επίθεση του Ιερέα και τον έσπρωξε και εκείνος λέγοντας πως δεν είναι τσιφλίκι του ο ναός και θα μείνει ώσπου υπήρξε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων και λύθηκε το συμβάν εκεί.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).