
Μεσολόγγι: Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι για εκδικητική πορνογραφία και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας
Οι τρεις ανήλικοι ηλικίας 13, 14 και 15 ετών αντιστοίχως συνελήφθησαν στο Μεσολόγγι καθώς και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας
Για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και εκδικητική πορνογραφία συνελήφθησαν από αστυνομικούς τρεις ανήλικοι στο Μεσολόγγι, ο μικρότερος εκ των οποίων είναι μόλις 13 ετών.
Τα τρία παιδιά συνελήφθησαν έπειτα από καταγγελία πατέρα ανήλικης μαθήτριας
Τα τρία παιδιά, ηλικίας 15, 14 και 13 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν από άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας καθώς και οι γονείς τους, οι οποίοι κατηγορούνται για την παραμέληση της εποπτείας τους.
Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, γονέας ανήλικης μαθήτριας προχώρησε σε καταγγελία σύμφωνα με την οποία οι τρεις κατηγορούμενοι τροποποίησαν εικόνα της ανήλικης, και την απεικόνισαν κατά τρόπο που προσβάλει την γενετήσια ευπρέπειά της. Στη συνέχεια διένειμαν την εικόνα μεταξύ τους.
Σε σωματικές έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί στους τρεις ανηλίκους, βρήκαν στην κατοχή τους και κατέσχεσαν τρία κινητά τηλέφωνα, τα οποία θα αποσταλούν στο τμήμα ψηφιακών πειστηρίων της διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω έρευνα.
Οι ανήλικοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.
(Πληροφορίες ΑΠΕ – ΜΠΕ)
- Πώς ο τουρισμός θρέφει την ακρίβεια – Οι ταξιδιωτικές υπηρεσίες ως δομικός παράγοντας του πληθωρισμού
- Ιορδανία: Δύο Αμερικανοί στρατιώτες νεκροί από πλήγμα του Ιράν σε βάση – Ένας αγνοείται
- Πώς η FIFA «κλειδώνει» την εμπορική χρήση του Μουντιάλ
- Ισχυρός καύσωνας προ των πυλών με θερμοκρασίες έως 42°C – Πότε θα δροσίσει
- Κόνιτσα: Επιχείρηση διάσωσης 53χρονης από το μονοπάτι Αώου
- Η στιγμή που 50χρονος βάζει φωτιά στην Άνοιξη Αττικής – Συνελήφθη για εμπρησμό από πρόθεση – Βίντεο ντοκουμέντο


