
Μπούλινγκ στο Παγκράτι: Μαθητές επιτέθηκαν σε 16χρονο μέσα σε σχολείο
Νέο περιστατικό μπούλινγκ σημειώθηκε σε σχολείο στο Παγκράτι - Η μανία των χτυπημάτων ήταν τέτοια που ο μαθητής χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Νέο περιστατικό μπούλινγκ σημειώθηκε σε σχολείο στο Παγκράτι. Σύμφωνα με μαρτυρίες, τρεις μαθητές επιτέθηκαν σε συμμαθητή τους, χτυπώντας τον αρχικά και ρίχνοντας τον από τις σκάλες, με αποτέλεσμα ο ανήλικος να τραυματιστεί σοβαρά στην μέση του.
Την επόμενη ημέρα, οι τρεις νταήδες επιτέθηκαν ξανά στον μαθητή, αυτή τη φορά έξω από το σχολείο. Αφού του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν με ξύλινα δοκάρια και καρέκλες που βρήκαν σε γειτονικό κατάστημα.
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Η μανία των χτυπημάτων ήταν τέτοια που ο μαθητής χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Από την επίθεση, τραυματίστηκε ακόμα ένας ανήλικος. Για το συμβάν, οι γονείς των μαθητών του σχολείου ενημερώθηκαν με mail.
Σε ότι αφορά την αστυνομία έχει γίνει σύλληψη ενός 17χρονου. Αναζητούνται δύο ακόμη άτομα.
Δείτε το βίντεο
- Τέμπη: Διεκόπη η δίκη για τη «Σύμβαση 717» προκειμένου να προσκομιστεί η ληξιαρχική πράξη θανάτου του ελεγκτή
- Συναγερμός στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο
- ΟΗΕ: Η δουλειά σκοτώνει 840.000 ανθρώπους τον χρόνo – Βασική αιτία το στρες
- Διήμερη επίσκεψη Μακρόν στην Αθήνα – «Έχουμε μια υποδειγματική αμυντική συνεργασία», λέει ο Γάλλος πρόεδρος
- Θεσσαλονίκη: ΙΧ παρέσυρε 19χρονο στην Πυλαία – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο
- Πένθος στον ΠΑΟΚ: «Έφυγε» από τη ζωή ο μικρός Γιωργάκης που ήταν φίλος της ομάδας (pic)

