
Εργατικό ατύχημα στην Κρήτη – Στη ΜΕΘ εργάτης που έπεσε από ύψος 8 μέτρων
Εργατικό ατύχημα στην Κρήτη: Ο άτυχος εργάτης έχασε την ισορροπία του ενώ κλάδευε ένα δέντρο κι έπεσε στο κενό από ύψος 8 μέτρων.
Ένα ακόμα σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στην Κρήτη, με θύμα έναν εργαζόμενο που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το πρωί όταν ένας 51χρονος από την Αλβανία μέλος συνεργείου κλάδευε ένα δέντρο σε δρόμο του Ρεθύμνου.
Έχασε την ισορροπία του
Άγνωστο πώς, ο άτυχος άνδρας έχασε την ισορροπία του κι έπεσε στο κενό από ύψος 8 μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.
Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άτυχο εργάτη και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.
Οι γιατροί τον διασωλήνωσαν και τον μετέφεραν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με τα τραύματά του να είναι πολύ σοβαρά.
- Φθιώτιδα: Τρόμος για ανήλικες στο λιμάνι Ραχών – Έπεσαν στη θάλασσα για να γλυτώσουν από άνδρα που τις παρενοχλούσε
- Γιατί οι επενδυτές «ποντάρουν» σε αύξηση επιτοκίων από τη Fed
- Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου: Σπανουδάκη και Εμμανουηλίδου πανηγύρισαν… μαζί το χρυσό στα 100μ. (vid)
- Γερμανία: Δύο νεκροί από συντριβή μικρού αεροσκάφους σε σπίτι
- Ο Λευκός Οίκος χρησιμοποίησε τραγούδι της Κέιτι Πέρι σε βίντεο από βομβαρισμούς στο Ιράν
- Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Ένοπλος ανοίγει πυρ, βάζει φωτιά σε σπίτι – 21 τραυματίες


